Publicitat
Comunicació · 8 d'Agost de 2019. 10:22h.

Vicent Sanchis acusa el Govern de "perjudicar" TV3

El director de la televisió pública lamenta "la falta de decisions polítiques"

Vicent Sanchis acusa el Govern de "perjudicar" TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha acusat el Govern de "perjudicar" els mitjans de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i en un article a El Punt-Avui lamenta "la falta de decisions polítiques".

El periodista ha reclamat que "és necessari que aquest Govern discuteixi i elabori noves propostes, no només en forma de llei, sinó també en la definició dels canvis necessaris en els models que han de fer que Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya es mantinguin com una referència determinant".

Sanchis exposa que "l'acumulació d'incerteses i la falta de decisions polítiques comencen a perjudicar seriosament aquests mitjans". "Amb els canvis en tots els àmbits de la comunicació els ajornaments són suïcides", adverteix.

Finalment, diu que "si el govern actual no vol convocar eleccions, a més d'aconseguir uns pressupostos que permetin polítiques tan vàlides com sigui possible en àmbits estratègics, haurà de començar a prendre decisions que fa massa temps que esperen".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, SI EL GOVERN CATALÀ PERJUDICA TV-3 ,, QUE DESDE TV-3 PERJUDIQUIN AL GOVERN DIEN LO QUE NO VO, 09/08/2019 - 19:30

Si el Govern Català vol perjudicar TV-3 , MOLT FACIL QUELS PERIORISTAS DE TV-3 . Perjudiquin al Govern Català . Seria molt facil se faixin la seva feina dien la veritat de tot aixo molestara A E.R.C. I A JXCAT ..Que critiquin tot lo que fa mala nt el govern català els politics .

#12 teruel existe, BCN, 09/08/2019 - 12:16

¿Cómo es posible que una empresa (o una corporación) en bancarrota pague una media de 60000 € anuales en sueldos? ¿Para qué esta densidad insoportable de trabajadores si subcontratan los mejores espacios? ¿Qué ha hecho Sanchis para que su TV3 no sea el penoso lastre que es para nuestra economía? Sinceramente, en TV3 o cierre o refundación.

#11 Josep, Lleida, 09/08/2019 - 08:22

La Corpo, un FORAT NEGRE per on entren un munt de millons d'€ i per l'altra banda surt porqueria.Començant per aquest cara orinal que vol decisions politiques.
Més polica encara a la Corpo ?
ës aixo possible ???

#10 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 09/08/2019 - 01:45

y el ..... valencianu .... se queda tan pancho.

#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/08/2019 - 23:40

¡Ostras, esto es muy gordo! Si TV3 se pone furiosa en contra de quien la paga es porque tiene miedo que lleve el dinero a otro sitio. A un lugar de Bélgica, tal vez.