Publicitat
Comunicació · 7 de Juliol de 2010. 13:45h.

Vicent Sanchis acusa Josep Cuní d'"amontillar"

Rebateja al periodista de TV3 com a "tio de la pancarta"

Vicent Sanchis acusa Josep Cuní d'"amontillar"

Cuní, en una entrevista a Montilla

El periodista Vicent Sanchis, en un article a l'Avui, critica que "Josep Cuní va entrevistar Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, al seu programa matiner. Cuní va furgar i va burxar. La seva única intenció era atiar la polèmica i les contradiccions. Convertir l'anècdota en categoria. En categoria d'enfrontament estèril".

"L'únic punt del programa en l'agenda del senyor entrevistador era posar en l'evidència més bèstia la contradicció que ha aflorat entre els organitzadors de la iniciativa i el president de la Generalitat. De fa un any aquestes entitats han definit una estratègia i un lema unitari que ara Montilla vol dirigir en exclusiva", lamenta.

"Josep Cuní va amontillar al màxim i va proclamar que ell no pretenia que Casals sortís “d'aquesta entrevista amb problemes afegits”. Va aconseguir exactament el contrari, el tio de la pancarta", conclou.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 xerri de la sal, marbella, 10/07/2010 - 13:14

enveja. sanchiz, per una pesseta (no per un euro, no, per una pesseta) faria d'ajudanta de la castafiore. i per substituir la rahola, se l'inflaria el pit i encara pagaria alguna cosa.

#12 Arnau, Barcelona, 08/07/2010 - 14:14

Té tota la raó, avui mateix els contertulis eren tots proespanyolistes, des del botifler Foix a la inefable Mar del Raval passant per en Franco...Puaf!

#11 Albert, BCN, 08/07/2010 - 13:53

Soc periodista, i en Cuni es un mestre. Igual que burxa la Muriel, burxa l'Iceta. I jo es el que faria.

#10 Terraxa, Terrassa, 08/07/2010 - 08:39

Llocs on treballa o ha treballat en Sanchis: Universitat Ramon Llull, Grup Cultura 03, El Temps, Setze, El Observador,Avui, TVC.
Gairebé tots ells empreses que han rebut important subvencions i presenten dèficits desmesurats. Els Sanchis són càncers

#9 Fermi Frapat, Riudellots, 08/07/2010 - 02:18

Crec que, en aquest cas, en Sanchis s'equivoca. En Cuní sempre intenta burxar en les contradiccions del convidat, sigui qui sigui. És el seu estil i ho fa amb tothom. Res a dir.