Publicitat
Comunicació · 12 de Desembre de 2017. 12:21h.

Vicent Sanchis cobra com un conseller

Albiol li diu que "jo no he criticat el seu sou", però el director de TV3 li recorda que "ho posa al programa"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha explicat que cobra el "sou d'un conseller" de la Generalitat, que, segons la web de Governació, és de gairebé 110.000 euros. Així ho ha manifestat durant l'entrevista que li ha fet al candidat del PPC a la presidència de Generalitat, Xavier Garcia Albiol.

Albiol li ha dit que "jo no li he criticat el seu sou" i ha afegit que "sóc dels que creu que els càrrecs directius han d'estar ben retribuïts". "Ho posa al programa", li ha recordat Sanchis ja que, en efecte, el programa dels populars proposa "ajustar la despesa en els mitjans de comunicació públics i les retribucions dels seus alts directius".

El líder del PPC ha dit aleshores que "vostè sap que hi ha locutors que tenen un sou bastant més alt que el seu". "No, ho lamento", li ha contestat el director de TV3, que li ha apuntat que "els haurem d'ajudar a redactar un nou programa". "Els sous que cobren els presentadors a través de productores estan tots en la mateixa línia", ha afegit.

Vicent Sanchis li ha comparat el seu sou amb el director general de RTVE, que "cobra 200.000 euros anuals". "És l'única que es fa pública, però també se sap que hi ha 74 directius de RTVE que cobren més de 120.000 euros". Albiol ha insistit que "això ens hauria de portar a veure quant s'està pagant a les productores de TV3 en alguns programes que està fent aquesta casa".

El màxim responsable de la televisió pública també ha defensat la pluralitat de la cadena amb alguns estudis com els del CIS, el CEO, el CAC o l'empresa JFK. "En què es basen vostès per dir que TV3 és un aparell d'agitació?, li ha demanat.

Xavier García Albiol ha dit que "nosaltres creiem que TV3 té una actitud totalment parcial i aposta d'una manera molt clara pel projecte independentista". "Tendeix cap a conformar una majoria de pensament independentista", ha sentenciat.

El candidat dels populars catalans també ha posat en dubte "la seva imparcialitat". Aleshores, el director de TV3 li ha recordat que "també hi són vostès" i ha afegit que el Daniel Sirera "estava d'acord amb les conclusions, però que calia excloure les televisions privades".

Finalment, Albiol li ha preguntat si "a vostè li sembla normal que abans del dia 1-O un presentador surti amb una samarreta que posi 'sí'?, a vostè li sembla normal que el presentador d'un programa de viatges pel món aparegui amb una estelada?". Sanchis ha recordat que "la samarreta no deia que 'sí'".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Alejandro, Barcelona, 12/12/2017 - 20:50

Todos los de TV3 y Catalunya Radio son los bien pagados del procés, junto con l'ANC y Ómnium. Espero que pronto les recorten las alas a tanto pájaro

#8 Comunero, Valladolid, 12/12/2017 - 17:23

Dice Galba, que hay que reconocerle a Sanchis que no haya aceptado una supuesta oferta de la BBC...¿ Pero como va a marcharse a la BBC ni a ningún otro sitio, cuando tiene los garbanzos asegurados en Cataluña por los siglos de los siglos ? Vamos, vamos...

#8.1 , Manresa , 12/12/2017 - 18:57

Sentido del humor ninguno, vale?

#7 Galba, Manresa , 12/12/2017 - 15:49

En Sánchez, gran periodista de prestigi internacional, no va acceptar ser director de programes de la BBC per servir al seu país. Aixo mereix un recineixement. O no?

#6 Pere Pagès, CATALÀ FART DE LLEPACULS DEL PUSSÉS, 12/12/2017 - 14:47

CON UN POCO DE SUERTE, AL REPROBADO SANCHÍS LE QUEDAN 2 TELEDIARIOS.

#5 pepe.----, andorra, 12/12/2017 - 12:56

lo q deberia haberle preguntado sanchis es pq los peperos critican en Cataluña lo mismo q hacen en Galicia o han hecho en Baleare, q es exterminar el español de la enseñanza y de la administracion. Votar PP es como votar psc o colacau, tirar el voto al separatismo...¿Pq dice Mendez q no se adoctrina cuando cualquier padre hispano parlante los sabe?

#5.1 fran-bcn, bcn, 12/12/2017 - 14:07

Pepe, con todos los respetos hombre, lo tuyo creo que es obsesivo o debes hablar de "oídas". Pisa la realidad del día a día en una escuela, no todo es como lo cuentan en teles tan "plurales" que rondan por esos lares....

#5.3 pepe.----, andorra, 12/12/2017 - 14:29

por cierto, no me informo por la tele y tu, deberias tomar hacer lo mismo.

#5.5 pepe.----, andorra, 12/12/2017 - 14:33

En Cataluña, en Baleares, en Valencia y en Galicia se viola el derecho de todas las personas españolas de poder usar el español como lengua y eso se lo debemos, sobre todo, al PP y al PSOE q han permitido eso con el unico fin de tensar la cuerda para justificar los pesebres autonomicos. Pisa tu la realidad de las escuelas del dia a dia.