Publicitat
Comunicació · 26 d'Abril de 2022. 21:23h.

Vicent Sanchis: "he plantat cara al Govern"

El director de TV3 creu que és possible arribar a director de la cadena "i no ser independentista"

Vicent Sanchis: "he plantat cara al Govern"

El director de TV3, Vicent Sanchis, que aquest divendres deixarà el càrrec, ha assegurat al programa Planta Baixa que "és possible ser director de TV3 i no independentista". Ho ha dit després que Víctor Amela li hagi preguntat si seria "compatible" un director de TV3 que hagués declarat que no és partidari de la independència de Catalunya.

Sanchis respon primer a aquest dubte amb una altra pregunta: "Jo li pregunto a vostè si és compatible algú que digui que és independentista i que ara mateix sigui director d'alguna cosa que no sigui Televisió de Catalunya". "Les preguntes les faig jo ara", li ha etzibat Amela.

L'encara màxim responsable de TV3 ha apuntat que "crec que sí és possible ser director de TV3 i no independentista, i el temps ho dirà i aquest nou concurs que es farà ara crec que pot permetre que aquí entri qualsevol persona, heterosexual, homosexual, catòlica, agnòstica, atea, independentista, no independentista i el que vostè vulgui".

Vicent Sanchis ha afegit que "crec que hi ha molts altres mitjans en aquesta ciutat, en aquest país, i en tot l'Estat, que senzillament pel fet de ser independentista, el vetarien. Privats i públics".

També ha dit que "i fins i tot, si és possible, cada vegada més, que si poden tenir aquests mitjans col·laboradors o tertulians independentistes, perquè aquí hi ha una ràtzia que s'inicia des de fa temps i que és molt forta". "Si vostè no ho creu, només ha de comparar algunes publicacions, no li diré cap perquè igual no li agrada, i miri els columnistes que té ara i els que tenia fa dos anys".

Finalment, ha assegurat que "jo he plantat cara al Govern", però ha puntualitzat que "això no es fa públicament... no ha vist com estan de contents amb mi? És a dir, hi ha hagut moments que jo he dit a membres del Govern que 'això no es farà així'".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 28/04/2022 - 12:18

Vicent Sanchis, no et crec.

#14 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 27/04/2022 - 13:58

Cada día,tras el TNVespre,los platos de TV3 se transforman en rings de combate clandestinos para su"club de la lucha super3"
Cada noche,dos bandos entran a partirse los bemoles
Los miembros de la Degene,representando a"la Cosa nostra",contra los funcionarios de TV3,con Sanchis en cabeza,representando al"Independentismo free"

#13 despertaferro, l´h capital de tabarnia, 27/04/2022 - 13:45

ja ja ja ja ja ja Sanchis tío como decía Martes y trece «tú haces una gira por Suria y te forras » que humorista hemos perdido para el "club de la comedia"

#12 Joan, BCN, 27/04/2022 - 12:13

"...que puede permitir que aquí entre cualquier persona, heterosexual, homosexual , católica, agnóstica, atea..." Pero d'ERC, la CUP o de la peña castellera Puigdemont. Todo muy abierto.

#11 Neferu, Barcelona, 27/04/2022 - 09:00

Diga lo que diga Sanchís lo único cierto es que ha sido la voz de su amo y que por ello ha recibido un altísimo sueldo de dinero público. A mi todo lo que rodea a teleprecés, o sea TV3, me importa un pito, no gasto ni un minuto de mi tiempo en ella. Como si no existiera.

#11.1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 27/04/2022 - 14:00

Cierto.Además de percibir jugosas comisiones extra en sus empresas privadas,aprovechando su condición de director.Piqué ha tenido que aprender de este personaje.