Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2011. 11:02h.

Vicent Sanchis insta Albert Om a "tapar" el castellà

Pregunta "com justificarem la immersió" amb "els cantants i senyorassos" d'El Convidat

Vicent Sanchis insta Albert Om a "tapar" el castellà

Vicent Sanchis

El periodista Vicent Sanchis, en un article d'opinió a El Punt-Avui titulat "queda't a casa, Albert", lloa al treball d'Albert Om al capdavant d'El Convidat, però li demana "estimat, queda't a casa els caps de setmana".

Sanchis considera que "les llengües es guanyen i es perden per prestigi i per utilitat. Si la majoria dels catalans arriben a la conclusió que els seus cantants preferits i els senyorassos de Barcelona, els que viuen a Sarrià-Sant Gervasi i marquen la pauta, fan servir el castellà a casa amb propis i estranys, com justificarem la immersió lingüística?".

"Albert, ens encantes, però aquestes vergonyes s'han de tapar. O encara acabaran tenint raó el PP, Ciutadans i la Falange", conclou.

Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#61 NaranjasCapa, Valencia, 28/03/2012 - 07:46

Efectivament. Por eso el catalán nunca será lo que algunos piensan: le falta prestigio y carece de utilidad alguna fuera de la dictadura catalana actual.

Yo soy valenciano y considero al catalán la lengua más espantosa y horrorosa. No la estudiaría ni cobrando la paga del Molt Deshonorable.

#60 rel, barcelona, 29/10/2011 - 16:43

Ben d'acord amb tu Sanchís. ¿De què va l'Om a El convidat, si no és a conviure amb persones populars que tenen audiència segura i de retop, el seu programa també? La tria que fa és molt "deja vu".No s'atreveix amb gent nova ni amb postulats nous.

#59 Despertaferro, Utopia, 29/10/2011 - 14:05

Sí, però potser pot usar el català sempre. Més que res per allò que canviar de llengua no és de respecte com ens han volgut fer creure

#58 Gerard, Barna, 29/10/2011 - 09:59

No crec q sigui un problema de l'Om, en tot cas dels protagonistes. Aquí en Sanchis pixa fora de test, la funció del programa no és amagar la realitat sinó mostrar-la. Tot i que el debat és oportú doncs, en la línia del que deia Puyal, demostra que sovint els catparlants son els q renuncien.

#57 don Pelayo, España, 28/10/2011 - 18:50

Sanchis, tú podrías crear tranquilamente un partido fascista independentista (valga la redundancia).
Intégrate en España o lárgate. Vives en España,Cataluña es España y tú, con todo el dolor de mi corazón rojo y gualda...también eres español.