Comunicació · 1 d'Agost de 2017. 09:17h.

Vicent Sanchis nega que TV3 estigui al servei del procés

"Intenten desprestigiar els informatius però tenen un problema perquè mantenen el prestigi"

Vicent Sanchis nega que TV3 estigui al servei del procés

Vicent Sanchis, en una foto d'arxiu

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha negat que TV3 estigui al servei del procés i ha posat la graella de la nova temporada d’exemple. “Començant pel matí, on tenim una presentadora que es diu Lídia Heredia, i una altra que es diu Núria Roca. Després també hi ha els presentadors d'informatius, el Vador Lladó i la Ruth Jiménez. I, sí, també hi ha el Toni Soler”, ha recordat.

Sanchis ha dit que “si un presentador té perfil independentista -en referència a Soler-, i vuit no, doncs és una estranya manera d’estar al servei del procés... Qui diu això té moltes ganes de desprestigiar TV3 i no és cap novetat” i, en una entrevista a Nació Digital, ha denunciat que “intenten desprestigiar els informatius però tenen un problema perquè mantenen el prestigi”.

El màxim responsable de la televisió pública recorda que “un informatius interpreta el món a la manera que estimen els seus responsables” i afegeix que “aquella gent que diu que el periodisme és objectiu, que Déu els conservi la vista! El periodisme és tan objectiu com ho és tot”.

Vicent Sanchis defensa que “el periodisme el que ha d’intentar ser és honest, però parteix sempre d’unes circumstàncies pròpies dels equips que els fan. I això es pot aplicar a qualsevol presentador o director”.

Finalment, Sanchis explica que amb la contractació de Toni Soler busca “ocupar un espai que els experts en diuen access (accés) i que és la franja prèvia al Telenotícies, coincidint amb el moment en què la gent arriba a casa”

“Jo crec que en un moment d’una màxima intensitat política, un informatiu amb dosis d'ironia és una bona manera de captar l'audiència. Això si funciona, funciona. I pot funcionar al llarg d’una temporada o dues, o menys perquè canvien les circumstàncies polítiques que fa que la gent no hi tingui tant interès”, conclou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 vicedo, barcelona, 01/08/2017 - 23:17

Però.. és que encara queda algú que vegi TV3 ?

#19 Cap gros, Palamos, 01/08/2017 - 19:22

Tv3 no esta al servei del prusseess........ES EL PRUSSEESSS.....!!!!!!!

#18 Eduardo González Palomar, Manlleu, 01/08/2017 - 16:51

Este sujeto fanatizado perjura que TV3 no es independentista y ya puestos le ha faltado asegurar que la nieve en el Pirineo no catalán es negra y las tinieblas en Montserrat son de un blanco inmaculado.

#17 modium, Moià, 01/08/2017 - 16:43

TV3 té molts enemics perquè és catalana, si no ho fos no en tindria, no gensmenys els manifestants españols a favor de la guardia civil deien fora TV3, mentres que nosaltres no deiem res de les televisions, i que consti que de motius no en falten.

#17.1 Josep, República de los ninis: ni democracia ni libertades ni derechos civiles para quien no sea catalanist, 02/08/2017 - 10:09

no, maco, TV3 no tiene enemigos, lo que tiene es a 5 millones de catalanes que han dejado de verla porque no es una tv catalana sino catalanista que promociona a cada minuto un totalitarismo supremacista que menosprecia a 2/3 de los catalanes aunque tengan que seguir pagándola a precio de oro

#16 Ernesto, Barcelona, 01/08/2017 - 15:40

Algo que dirija Sanchis es imposible que sea impacial ¡que te conocemos demasiado bien, talibán panca!