Publicitat
Comunicació · 17 d'Agost de 2013. 17:47h.

Vicent Sanchis pronostica que "no hi haurà consulta"

"El president de la Generalitat haurà de convocar eleccions a cor obert"

Vicent Sanchis pronostica que "no hi haurà consulta"

Vicent Sanchis, entrevistant Artur Mas

El periodista Vicent Sanchis ha pronosticar en un article a El Punt-Avui que "no hi haurà consulta" perquè "faci el que faci", el Govern d'Artur Mas "necessitarà l'acord amb l'Estat" per poder-la celebrar. "No n'hi haurà, ni acord, ni consulta", ha sentenciat.

L'articulustsa considera que després de carregar-se "de totes les raons del món, el president de la Generalitat haurà de convocar eleccions a cor obert. A blanc o negre". En aquest sentit, Sanchis manifesta que "ningú ara és capaç d'aventurar-ne els resultats", però recorda que "totes les enquestes diuen que les guanyaria Esquerra Republicana".

El periodista apunta que si guanyen, "aleshores els republicans es trobarien en el mateix tràngol que ara travessa CiU" i adverteix que "només podrien proclamar la independència en el cas que una quantitat prou efectiva de diputats d'altres partits els fessin costat". 

"Si no, haurien d'administrar la misèria que ara ofega el govern de Convergència i Unió. O convocar noves eleccions demanant la majoria absoluta", conclou. 

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#29 don Pelayo, Barcelona, 20/08/2013 - 19:31

Ciutadans debe atrapar a todos los desencantados de PP,PSC y CiU para lograr unos resultados históricos para el españolismo catalán y que no deje respirar a ERC ni un segundo.

#28 ou de reig, Girona, 19/08/2013 - 16:33

El meu pronòstic es que si no hi ha consulta , hi hauran unes eleccions plebiscitàries on els partits que portin l'independència en el seu programa s'uniran en un sol grup. S'equivoca de ple en Sanchis o pot ser encara no ho te prou assimilat.

#27 Cavernario, Barcelona, 19/08/2013 - 00:00

Hay que tener más moral que el Alcoyano para pensar que va a haber una consulta soberanista con Rajoy. La única posibilidad es que vuelva ZP y repita la brillante jugada del Estatut.

#26 josepxicot, Barcelona, 18/08/2013 - 18:24

Hem de ser seriossos,el referendum no és possi
ble,ja que ha de participar tot el poble espanyol,en
el cas de treure la majoria absoluta i amb el reculsa
ment d´altres partits a la cambra catalana,el mateix
problema ja que la sortida kosovar,vaser pactada
amb els Usa,Alemania i el Regne Unit,

#25 narcisa, visca l'orxata de xufla (gratis), jajjs, 18/08/2013 - 12:56

però per què hauria de treballar el che-collons-Oracle-de-Delfos del Sanchíz, si ens cobra per promoure la consulta, i ens ho torna a cobrar per segona vegada (ves a saber a través de qui) per "pronosticar que no hi haurà consulta"?...