Publicitat
Comunicació · 4 de Novembre de 2009. 10:04h.

Vicent Sanchis qüestiona la "dignitat" de Josep Cuní

Acusa el presentador d'Els Matins i a Xavi Coral d'"obscenitat televisiva" i creu que TV3 fa "pena"

Vicent Sanchis qüestiona la "dignitat" de Josep Cuní

Sanchis, en una imatge d'arxiu

El columnista i ex director de l'Avui Vicent Sanchis, que és també membre de la Fundació Catalunya Oberta, s'ha mostrat crític amb TV3 i amb els periodistes Josep Cuní i Xavi Coral, tot i que, d'altra banda, ha lloat Xavier Bosch. "Ha estat Xavier Bosch al programa Àgora de TV3 qui n'ha parlat amb més contundència i qui s'ha negat a patir-ne els efectes rebutjant reemetre les imatges dels detinguts emmanillats del cas Pretòria".

"Qualsevol persona amb un mínim de dignitat i un dit de front coincidirà amb el diagnòstic i la decisió del senyor Bosch. Però el problema és que la síndrome s'ha estès com una taca d'oli barat per la mateixa televisió pública. Mentre el senyor Cuní la denunciava tornava a fer posar una vegada i una altra les mateixes imatges. Fins a l'escarni. ¿Quin sentit té denunciar l'actitud d'un mitjà públic, com ara TVE, si després qui ho fa cau en un forat més gros?", es pregunta.

"Si el senyor Cuní està contra la pena de telediario, ho té molt fàcil. Que deixi de practicar ell també l'obscenitat televisiva. Com hauria de deixar de fer-ho també el senyor Coral, que va reproduir al plató una de les cel·les on penen presó incondicional els acusats, i es va permetre tota mena de bromes sobre la comoditat de la màrfega. Pena de TV3", conclou.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#48 LLUIS GIRALT LLORDES, sabadell, 08/05/2015 - 19:37

Vicent t'estic buscant. He perdut el teu teléf. i encara. No sé si és el lloc per trovar-te, peró per mi qualsevol medi es correcte.El grafópata

#47 Pere Fleix, Barcelona, 20/11/2009 - 10:24

Com a cuitadà espanyol catalanoparlant resitent a Barcelona, em sento profundament trist per l'espectacle de l'intelectualitat televisiva i subvencionada catalana. Foteu molta pena.

#46 Marta, St Cugat, 09/11/2009 - 16:58

Sr sanchis, el sr otegui fa anys que el veiem enmanillat i vostè no diu res. Ara que li toquen els de la seva fundació ens queixem. Miri, més vergonya passem els que ens han robat i ens hem d\'aguantar.

#45 fredi, Sanaüja, 09/11/2009 - 13:21

Quan son els que espensen ser homes importans, els qui surten s'emprenyen.Ningú diu res quan son abertzales o militans independentistes o inmigrants sortin d'una patera.
Foteu-vos lladres de gau blanc però lladres a la fí

#44 Martín Martínez Mart, Barcelona, 07/11/2009 - 19:15

El senyor Sanchís té Raó, en part... Jo crec, que cada persona té dret a manifestar a la seva manera, el seu desacord amb l'esmentada obscenitat televisiva..
De totes jo, continuo respectant els periodistes criticats.