Publicitat
Comunicació · 22 de Maig de 2020. 12:33h.

Vicent Sanchis tolera els insults de Rahola a TV3

El director de la cadena al·lega que és "una analista més"

Vicent Sanchis tolera els insults de Rahola a TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha justificat els insults de Pilar Rahola a l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i ha al·legat que la cadena no considera la col·laboradora "com un dels nostres puntals". "És una analista més", ha afegit després que Ciutadans li preguntés pels insults a l'alcalde del PP.

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha denunciat en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que "la principal analista política de TV3, l'omnipresent Pilar Rahola, va definir a Albiol, alcalde de Badalona, com un 'espanyolista ranci i bavós'". "Això és inconcebible en una televisió pública normal", ha sentenciat.

"No creu que els ciutadans de Catalunya ens mereixem una televisió una mica més decorosa i menys xarona? Què més ha de fer Rahola i altres col·laboradors de TV3 perquè la cadena prescindeixi d'ells? Estem els catalans constitucionalistes condemnats a aguantar els seus insults?", li ha preguntat.

El màxim responsable de la televisió pública li ha replicat que "La Vanguardia la considera un dels seus puntals i un dels seus referents, però nosaltres no la considerem així. Nosaltres, a TV3, no la considerem com un dels nostres puntals i referents".

"La considerem una analista més, important, que surt dues vegades a la setmana en un programa diari i una altra vegada a la setmana" ha remarcat Vicent Sanchis, i ha afegit que "hi ha molts més analistes que surten a TV3". "Vostès només es fixen en un", ha criticat.

40829-sanchi.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#26 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, eEL P.S.C. =P.S.O.E. Y RESTO DE PARTIDOS POLITICOS D´ESQUERRES HAN FET ALCALDE AL DE DRETES ALB, 25/05/2020 - 12:26

PILAR RAHOLA Se li tindria que dir JA Persones que no saben perder pero si vol INSULTA ALGU .Se equiboca de persona y partido politic aquesta vegada .XAVIER GARCIA ALBIOL No seria Alcalde si TOTS ELS PARTITS POLITICS D´ESQUERRES Se fueran juntado COSA NO BAN FER el Pitjor de tots EL P.S.C. Gracias als Socialistas lo han fet ALCALDE

#25 Marti, Barcelona, 23/05/2020 - 12:31

Està demostrat que l'eficacia i la solvencia d'e-noticies es absoluta. Només cal veure com estan de rabiosos els lazis que s'han proposat puntuar negatiu a tots els comentaris que reflexen la veritat i que els fa mal llegir. Lo bo del cas es que s'han d'empasar la lectura de les veritats, cosa que els pot portar a un trastorn mental sever...

#24 carn d'olla, Barcelona, 23/05/2020 - 07:46

La Radiola: una peixetera que fa veure que és periodista.

#23 Cinismo, mucho cinismo, Bcn, 22/05/2020 - 23:44

Los españolistas no tienen bastante con el 83% de la televisión que se ve en Cataluña que es toda con matraca nacionalista española, quieren el 100%. Que todo sea pensamiento único nacionalista español. Por eso quieren eliminar TV3 que sólo es el 17%.
A mi tampoco me gusta TVE, no la sintonizo, pero pago y callo.

#22 Josep Pagès i Canaleta CARDEDEU JA ES DIU : DIVIDE Y VENCERAS A VENCIDO ALBIOL EL SOLO A TODA LA OPOSICION , PILAR RAHOLA ,INSULTA A LOS TONTOS DE IZQUIERDA DE BADALONA ELLOS HAN HECHO ALCALDE ALBIOL NAD, 22/05/2020 - 23:05

Boy a mirar no decir nada malo de ESTA SEÑORA DE DERECHAS Amiga dels EX-Presidents de Catalunya a los cuales a invitado a su casa y a escrito libros sobre ellos ¿POR QUE INSULTAIS A ALBIOL ? . Por que salido elejido Alcalde de BADALONA Entonces deberiais INSULTAR a los que lo han hecho posible A ELS Partits politics D´Esquerres .