Publicitat
Comunicació · 1 de Juliol de 2020. 10:27h.

Vicent Sanchis troba “inapropiades” les crítiques de Cultura

Creu que la resta del Govern no comparteix els retrets de la consellera pel castellà a TV3

Vicent Sanchis troba “inapropiades” les crítiques de Cultura

El director de TV3, Vicent Sanchis, en declaracions a Ser Catalunya, ha replicat les crítiques de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, que va retreure a la televisió pública l’emissió de la sèrie Drama pel fet que alguns dels personatges parlen en castellà. Vilallonga va lamentar que veu “massa castellà a TV3”.

També va afirmar que havia donat un “toc d’atenció” a la direcció de la cadena i Sanchis ho ha matisat. “El toc d’atenció el fa en el seu programa i fent algun tuit. No sé si la paraula ‘toc d’atenció’ és més una expressió inapropiada del moment en què estava parlant”.

“El que sí que està clar és que a ella no li agrada com està plantejada aquesta sèrie”, ha reconegut, a més de recordar que “aquesta sèrie està produïda per TVE i està penjada en un portal de TVE en català i subtitulada en castellà. Ja m’agradaria que TVE fes això moltes més vegades”.

"Crec quan el departament de Cultura aporta 6 milions d'euros, és tot el Govern el que ho fa també. Està molt bé que diguin nosaltres pensem això”, ha dit. Sanchis ha sentenciat que “la consellera de presidència Meritxell Budó ja ha donat la seva opinió i ha dit clarament que no la comparteix”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 ElBarselono, TARRASA, 01/07/2020 - 11:13

Y qué? Si tu no pintas nada! Pelele, estás ahí para hacer lo que tienes que hacer: OBEDECER COMO EL PERRO QUE ERES !!