Publicitat
Comunicació · 2 de Juliol de 2017. 11:22h.

Vicent Sanchis: "TV3 no pot competir amb Netflix"

El director de la cadena afirma que "no pot influir sobre el procés amb un 11% de quota de pantalla"

Vicent Sanchis: "TV3 no pot competir amb Netflix"

Aparcament reservat a TV3 davant els estudis de Sant Joan Despí

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha afirmat que Netflix i YouTube no estan en la mateixa lliga "que la televisió púbklica catalana i en una entrevista a El País ha afegit que" TV3 no pot competir amb les grans sèries de Netflix i la tendència d'ara és veure grans sèries".

Sanchis ha apuntat que "nosaltres ja fem sèries, però és que l'audiència potencial de Netflix és el món". No obstant això, ha defensat que sí que pot competir amb TVE: "Amb Masterchef podem competir amb les mateixes armes. TVE té aquest programa que és un gran èxit. I nosaltres, El foraster".

El màxim resposable de TV3 també afirma que  la cadena "no pot influir sobre el procés amb un 11% de quota de pantalla" i afegeix que "ni tan sols amb els informatius que tenen algun punt més". "De debò que algú pot pensar que la televisió catalana té un grau d’influència tan potent?", es pregunta Vicent Sanchis, que veu  "molt temerari dir una cosa així" perquè "la gent no és ximple i no es deixa manipular".

També  argumenta que la caiguda de l'audiència és degut a l'atomització televisiva: "El que ha passat és que han aparegut 30.000 opcions noves i aquestes opcions han perjudicat tothom. Sembla que només se n’ha beneficiat el líder, Tele 5. Hi ha una tendència social més frívola i més propera a l’espectacle i a la superficialitat".

Finalment, diu que  "TV3, com TVE, ve d’una situació de gairebé monopoli televisiu. Després van aparèixer les privades i després més i més opcions. L’amenaça és la fragmentació i una altra és que el consumidor ja no és de televisió, sinó de productes audiovisuals". "Hi ha una franja d’edat enorme, entre els 10 i els 50, que no veu televisió, utilitzen el portàtil, el mòbil o la tablet", remarca.

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mrc, Bcn, 03/07/2017 - 22:07

TV3 comparada con Netflix ? JAJAJA.

#7 yo con ironia, reus, 03/07/2017 - 14:41

y sin embargo para contentar a ese 11% o pongamos un 12% tiene un deficit enorme y eso que hasta anuncian concesionarios

#6 Galba, Bcn , 02/07/2017 - 16:25

I si provessin a no ser tant feixistes?

#5 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 02/07/2017 - 16:14

No se perque pero quan vec al Sanchis me l´imagino amb camisa negre i bigotet.

#4 Rivas, Hospitalet, 02/07/2017 - 15:38

No es solo TV3%: son todos los medios de comunicación públicos y privados de Cataluña los que están al servició del prusés.