Publicitat
Comunicació · 6 d'Abril de 2017. 18:06h.

Vicent Sanchis va dir que “la meva autoritat és el Parlament”

El director de TV3 va assegurar que la seva “primera i última legalitat” és la cambra catalana

El director de TV3, Vicent Sanchis, que aquest dijous ha estat reprovat pel Parlament, va assegurar en una entrevista a Catalunya Ràdio que la seva “autoritat” és la cambra catalana. “Jo estic perquè hi ha un Consell d’Administració que depèn del Parlament, doncs, la meva autoritat és el Parlament de Catalunya”, va afirmar davant la possibilitat que el Govern espanyol apliqués l’article 155 de la Constitució per minvar les competències de la Generalitat sobre els mitjans de comunicació públics.

“Convindria que la gent es llegís l’article 155 en primer lloc, perquè aquest article sí que és un fantasma amb bola i sense”, va respondre Sanchis a la directora d’El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, qui va preguntar-li sobre l’actitud que adoptaria en un “escenari d’enfrontament” amb l’Estat espanyol.

El director de la televisió pública catalana va explicar que l’article 155 diu que “quan s’observa que uns determinats poders autonòmics excedeixen el seu marc competencial, o posen en perill l’interès general, el govern de l’Estat podrà ordenar a les autoritats autonòmiques, després d’haver rebut l’aquiescència del Senat, que segueixin aquesta legalitat”.

Vicent Sanchis
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#7 modium, Moià, 07/04/2017 - 14:12

El Vicent és un gran periodista, i per tant està qualificat per dirigir TV3, però no és del gust de l´oposició perquè és independentista. Si no ho fos seria del gust de l´oposició. Així de fàcil i de sencill.

#5 Carlos Gomez, criando ratas, 07/04/2017 - 00:37

"Enric Vila? @enricvd 10hHace 10 horas

Miserable i sectària l'oposició i la CUP, reprovant Sanchis. I miserables els convergents q l'han tractat sempre de minyona"

Pobre Enric. Hi han coses incurables.

#2 Alejandro, Barcelona, 06/04/2017 - 19:21

Pues qué tremenda contradicción, ¿oi Sanchís? Que ud. esté ahí por el Consell de Administración que depende del Parlament y, que sea el Parlament quien no lo quiere en ese puesto. Es tan contradictorio como las dos cocacolas de Ramón el podemita.

#1 lluis Gibernau, Girona, 06/04/2017 - 18:24

Dons chiquet, com dius tu mateix a la radio a la calle !!! el Parlament ha decidit que no et vol.
Jo personalment sempre he pensat que eres un oportunista mes que un periodista. En fi, celebro que el Parlament hagi decidit això.