Publicitat
Comunicació · 26 de Febrer de 2014. 20:00h.

Victòria judicial de Cafè amb Llet

L'Audiència de Barcelona revoca la condemna els editors de la revista

Victòria judicial de Cafè amb Llet

Els editors de la revista

L'Audiència de Barcelona ha decidit anul·lar la sentència dictada pel jutjat de primera instància 37 de Barcelona, que condemnava els editors de la revista Cafè amb Llet, Marta Sibina i Albano Dante, a indemnitzar amb 10.000 euros Josep Maria Via, actual assessor d'Artur Mas i exdirectiu de l'ICS.

Via va denunciar la revistar per atacar contra el seu honor, arran d'un vídeo publicat a la xarxa amb el nom "El robatori més gran de la història de Catalunya". En aquest vídeo, que fins i tot va arribar a estar penjat al Washington Post, denunciaven casos de corrupció amb noms i cognoms a la sanitat pública catalana.

L'Audiència, però, ha revocat la sentència en considerar que el contingut de les imatges s'empara dins la llibertat d'expressió. És per això que podrà tornar a estar penjat a la xarxa.

Els editors de Cafè amb Llet, en un altra vídeo, celebren aquesta decisió i asseguren que "han estat dos anys durs, dos anys de ràbia en veure com els que s'enriqueixen a costa de la Sanitat fan i desfan al Parlament mentre que els que els denunciem hem d'anar als jutjats".

"Han estat dos anys d'impotència veient com uns pocs se'n riuen d'uns molts i destrossen el que és de tots amb total impunitat i amb total connivència dels dos grans partits d'aquest país: CiU i el PSC", afegeixen abans de donar les gràcies als "milers de persones disposades a lluitar juntes".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 David B, Arenys de Mar, 28/02/2014 - 07:57

Endevant Cafè amb llet, sou els únics o dels pocs periodistes catalans capaços de investigar un afer.... Ja que a Catalunya els periodistes i diaris això de investigar no tenen molt clar que és.
Molts ànims i endevant.

#18 Potem, Barcelona, 27/02/2014 - 20:26

Es de agradecer que hayan personas inteligentes, justas y valientes. Ánimo.

#17 Ricardo, Barcelona, 27/02/2014 - 11:53

El Basté en va parlar a les 8h. I em va semblar magnific que des d'¡una radio com rac1 se'n dones bola. Està molt bé. Felicitats als cafemablle i a rac1 per dir-ho

#16 spanish, Madrid, 27/02/2014 - 11:25

Geli i BOi tremoleu

#15 Bernat , Barcelona, 27/02/2014 - 10:58

Una altra corruptela de CiU? Coi, què rar. Aquesta gent s'embolcalla amb la senyera i canta Els Segadors cada matí per a continuació procedir a l'espoli del país. Em fa por una Catalunya independent amb Oriol Pujol, per exemple, de conseller de finances. Uffff!