Publicitat
Comunicació · 24 d'Abril de 2018. 11:40h.

Vidal-Folch acusa Colomines d'haver "cobrat del Palau"

L'exdirector de la Catdem replica que "no puc admetre que insulti"

El periodista Xavier Vidal-Folch va acusar divendres l'exdirector de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i de la Catdem, Agustí Colomines, d'haver "cobrat del Palau de la Música" durant una tertúlia a 8TV. Aquest va replicar dient que “puc admetre que la gent pensi el que li doni la gana, però que insulti no” malgrat la seva trajectòria. Ambdós van protagonitzar un parell d’enganxades.

La primer va anar així:

Colomines: No m'ha volgut contestar, però m'ha fet molta gràcia. Hi ha uns independentistes legals i un d'il·legals. Jo no sé qui són aquests.

Vidal-Folch: Jo no he dit això. Menteixes. Jo no he dit això. Menteixes i ocultes la veritat. Jo he dit que actuen per les vies legals o les il·legals, que és diferent. Menteixes. Segueix mentint, ho has fet tota la vida.

Colomines: I tu també, home! Ens coneixem de fa anys!

Vidal-Folch: I cobrant!

Colomines: Igual que tu!

Vidal-Folch: Cobrant, no. Jo no he cobrat mai del Palau de la Música.

Colomines: Per favor... Xavier, ets més antic... Jo només dic que cadascú pot defensar les seves conviccions polítiques, però hi ha uns senyors que volen destruir els altres. Aquesta és la diferència.

I la segona d’aquesta manera:

Vidal-Folch: S'ha de llegir els que han escrit sobre cops d'estat. Colomines, ho ignores.

Això que diu el Colomines és propaganda! Sempre subvencionada, sempre subvencionada. El que fas és propaganda.

Colomines: Puc admetre que la gent pensi el que li doni la gana, però que insulti no. Estic fart que gent que ha viscut molt bé i és de l'statu quo i que fins i tot ha destrossat diaris doni lliçons a ningú de res. Home, prou!

Vidal-Folch: El subvencionat per la corrupció del Palau de la Música no tindrà la darrera paraula, eh?

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Rogeli, Tornabous, 24/04/2018 - 17:49

Colomines, y su hermano joan, toda la vida metidos en el 3%, autentico corruptor y ladrón al contribuyente. Intelectualmente un personaje de la España negra de Puerto Hurraco/Queralbs.

#10 M. Pilar, Barcelona, 24/04/2018 - 16:13

Per què només es recull les intervencions de Colomines?

#9 pepe, andorra, 24/04/2018 - 15:33

por una España de todos, la escuela en español.

#8 pepe, andorra, 24/04/2018 - 15:33

A estas alturas de la fiesta es inutil el conversar con un separata, esto ya es como las vascongadas en los años de plomo, gracias señores politicos por enfrentar a la sociedad entre separatas y no separatas, hombres y mujeres, peatones y ciclistas...Así mientras discutimos, no vemos como los políticos nos roban la cartera....Q al final, es eso.

#7 sid, bcn, 24/04/2018 - 14:37

N'hi ha motls q viuen de la mamella de la generalitat, palus diveros, mitjans públics i privats, fundacions, parlaments,.. des de fa anys pel simple fet de ser nacionalistes, identitaris, secessionistes. Ens han fotut en un embolic considerable i a sobre se n'han portat la pasta.