Publicitat
Comunicació · 1 de Novembre de 2012. 08:53h.

Vidal-Quadras: "si seguimos dialogando nos pasan el cuchillo"

Losantos diu que "para evitar que nos degüellen; no más diálogo" i proposa aixecar un mur com "la valla de Melilla"

El vicepresident del Parlament Europeu, Aleix Vidal-Quadras, ha assegurat que l'única cosa que s'ha aconseguit amb el diàleg en aquests darrers 35 anys ha estat crear més "independentisme virulent” i ha afegit que "si seguim dialogant ens passaran el ganivet".

Durant la tertúlia del programa Es la Mañana de Federico de esRadio, el periodista Federico Jiménez Losantos ha afegit que "per evitar que ens degollin, no més diàleg" i ha proposat que s'aixequi un mur per separar Espanya de Catalunya com "la tanca de Melilla".

El dirigent del PP ha instat a passar a l'acció: “com que el referèndum és il·legal, s'haurà de retirar les urnes quan es faci” i ha afegit que “com que els Mossos d'Esquadra no ho faran, haurem d'enviar una autoritat del ministeri de l'Interior perquè agafi el control de la situació”.

Vidal-Quadars s'ha qüestionat si se li han de donar més diners a Catalunya perquè “els malbarata amb la seva nul·la capacitat de gestionar-los”. També ha titllat “d'inutilitat” dedicar tantes energies, recursos, paraules i esforços a crear “aquest conflicte tan profund per intentar aconseguir “una cosa impossible”. “Tant de bo els catalans algun dia paguin per tot això”, ha conclòs.

Alejo Vidal-Quadras
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#33 Lulu, Girona, 05/11/2012 - 00:20

Aquests senyor es diu ..Alejo... no Aleix, si no ens pot veura, perquè li posen el seu nom em català ????. ALEJO.....i prou.

#31 Lluís, Barcelona, 02/11/2012 - 13:38

País Basc Independent, Pirineus a la Zona d'Aragó, Catalunya Independent, Mur infranquejable des de Catalunya a Espanya...I el resultat és : una Espanya tancada a Europa i al món, amb úniques sortides a Portugal i al Marroc...Mare meva la degeneració a la que ha arribat Losantos...

#30 JdB, La Selva.GI, 02/11/2012 - 10:01

tot be d'aquell acudit cap a losantos,
¿que tal andamos fedeguico?.

#29 Referéndum pro expulsión de Cataluña, Barcelona, 01/11/2012 - 21:25

Catalonia is NOT Spain. Referéndum pro expusión condicionada de Cataluña : 1) No reconocimiento del estado catalán. 2) Cierre de fronteras 3) Embargo comercial. 4) Comunidad Metropolitana de Cataluña ( Vallès,Barcelonés,Maresme y Bajo Llobregat ) territorio español. Únete a nosotros !!

#29.1 Xipolleig, Barcelona, 01/11/2012 - 23:50

M'encanta la secció d'humor d'aquest digital.

#28 barretinaire, bcn, 01/11/2012 - 19:37

vidal-quadras ha de fer-se perdonar el seu origen (no de família negrera sinó de català, vull dir) i no hi ha més radical que un convers.