Comunicació · 23 de Març de 2011. 20:11h.

Vilaró retira la querella contra Vilaweb

El cap de la Guàrdia Urbana ho fa hores després que l'Ajuntament

Vilaró retira la querella contra Vilaweb

Vicent Partal, aquest dimecres al Col·legi de Periodistes

Xavier Vilaró, cap de la Guàrdia Urbana, i l'Ajuntament de Barcelona han retirat la querella presentada contra Vilaweb. El consistori barceloní, després de vàries negociacions, ha comunicat aquest matí al portal de notícies que per la seva part no hi havia inconvenient per a retirar l'acusació. La notícia, però, no s'ha confirmat fins poc després de les 18:30 hores ja que s'han hagut de mantenir les converses amb Vilaró, que en un principi pensava seguir amb la querella i anar a judici el proper 29 de març. Però finalment, vint minuts abans que s'iniciés un acte de suport a Vilaweb al Col·legi de Periodistes, el cap de la Guàrdia Urbana ha decidit retirar-la, fet que s'ha comunicat públicament durant la compareixença dels dirigents del portal de notícies.

El passat 16 de març el Grup Municipal de CiU a Barcelona va impulsar una proposició, recolzada per tots els grups excepte el PSC, que instava l'Ajuntament a retirar l'acusació contra Vilaweb per les informacions publicades després de la celebració de l'Eurocopa del 2008. Aquest portal va assegurar que Vilaró va mentir en afirmar que havia estat ferit pels Mossos d'Esquadra durant les celebracions a la Plaça Espanya pel títol guanyat per la selecció espanyola i que les citades ferides "haurien estat causades en una baralla quan era en un local que fonts diverses defineixen com a prostíbul". Aquest dimarts, també, Alfons López Tena, diputat de Solidaritat, va demanar públicament a l'alcalde de Barcelona, al que va acusar "d'intimidar periodistes", que retirés la denuncia penal.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep, Barcelona, 24/03/2011 - 20:01

Vergonyos, com no podia ser d'un altre manera. L'ajuntament faria millor en fer millor la seva tasca, en lloc de querellar-se amb el mijtans de comunicació seriosos.
Visca Vilaweb

#2 Kropotkin, Vic, 24/03/2011 - 09:23

Vaya pandilla de impresentables los unos y los otros... Este pais se va al cuerno en cuatro dias.

#1 emilio, a@a.com, 23/03/2011 - 20:33

hay que ser mala persona para ponerle una querella a un periodista catalanista. Soy yo el alcalde y lo echo a la calle por antipatriota.