Comunicació · 9 d'Octubre de 2013. 09:31h.

"Vine i xupa'm la polla"

Bernat Dedéu li diu "subnormal profund" a Cristian Segura

"Vine i xupa'm la polla"

Bernat Dedéu

El filòsof Bernat Dedéu ha insultat a Twitter l'escriptor i periodista de l'Ara, Cristian Segura, després que aquest elogiés el Premi Nacional de Cultura a Eduardo Mendoza en diverses piulades. "Vine i xupa'm la polla, subnormal profund", li ha etzibat el filòsof al periodista, que en cap moment no l'havia esmentat.

Anteriorment, Segura havia informat mitjançant la xarxa social que "el gran Eduardo Mendoza rep ara el premi nacional de cultura amb Imma Monsó. Mendoza, estructura d'estat. I rep el més fort aplaudiment". "Si els ultra duis dominessin Catalunya i un fora de sèrie com Mendoza no fos reconegut institucionalment, El Procés moriria en 24 hores", havia afegit.

El "vine i xupa'm la polla, subnormal profund" de Dedéu ha provocat la sorpresa de Segura, que li ha replicat que "no sé de què va això. Ni el kinki de Can Tunis més tronat m'hauria escrit això. No interactuïs més amb mi, ets molt desagradable". "A més no sé ni per què ho ha fet. quin tipus més desagradable", ha afegit, a més de sentenciar que "no controlo el personatge. No m'agrada aquesta mena de gent. Quin fàstic".

Dedéu, però, no ha volgut rectificar en considerar que el seu "és un dels millors tuits que ha produït la cultura catalana en tots els temps". "Que parlis de quinquis i de can Tunis amb aquesta superioritat moral ens diu molt sobre el teu nivell intel·lectual", ha sentenciat.

Hores més tard, Dedéu ha volgut explicar que "faig avinent que la meva resposta a @Cr_Segura que recull avui @enoticiescat fa referència a un tuit sobre Mendoza ple de fal·làcies". "Primer, prendre com a premissa –frívolament– que El Procés estigui monopolitzat per una colla d'independentistes fanàtics de les DUIS", ha indicat.

"Segon, assumir com a veritat -sense més reflexió- que apostar per una DUI impliqui ser necessàriament un fanàtic o un boig"; "tercer, que –de ser tot això cert– ser ultra DUI o independentista estigui renyit amb admirar la prosa de Mendoza o qualsevol altre"; "quart i el més greu, relligar l’acceptació social/vàlua d’un escriptor al fet que aquest sigui premiat institucionalment per un govern"; "I que, per tot plegat i de ser cert, el Procés pugui avançar a bon ritme justament perquè es premiï a un escriptor espanyolista", enumera..

"Reitero per tant, la meva aposta per ser xumat per @Cr_Segura amb diligència. Mercès, i perdoneu les molèsties. Si qualque director dels mitjans on col·laboro (de gust) considera que he de ser acomiadat degut a aquesta apologia fàl·lica, endavant", conclou.

Piulades

78 Comentaris

#67 Mercè, Barcelona, 13/04/2019 - 15:00

Aquest personatge és repugnant. Es creu que és FILÒSOF i no és més que un mediocre que es pensa que insultant d’aquesta manera tant vulgar es fa més important. Ja l’han fet fora de llocs pel seu vocabulari.

#66 pere, barna, 12/08/2014 - 22:34

Si es veritat que parlar de llenguatge de can tunis es mostra de elitisme repelent, parlar de la manera que ho ha fet DEDEU MOSTRA GANES DE NOTORIETAT i de pertanyer psicològicament al lumpen. Fer-se un lloc en els mitjans de comunicació a vegades comporta escandalitzar per mantenir-se en el "cande

#65 anto33, montcada i reixac, 12/10/2013 - 06:52

Éste es el nivel indepe.

#64 Agustí d'Aragó, Les Borges Blanques, 11/10/2013 - 16:42

Crec que hauria estat més filosòficament correcte que hagués dit: vine i fes-me una fel·lació. Bernat és de Déu i sap que nostre senyor va posar els pecats de luxúria al sisè lloc. Però sí, és una sortida que no me l'esperava.

#63 Amèlia, barcelona, 11/10/2013 - 15:43

Dedeu, et segueixo i fa un temps que et veig fora de si. Alerta perquè la teva signatura de filòsof i músic s'esta desvirtuant. Què et passa que vas baixant el to i la qualitat?. I em sap greu, que consti.