Publicitat

Un militant de CDC compara la cap d'informatius de TV3 amb un virus

"Virus Marqueta"

Rosa Marqueta, amb Eduard Sanjuán, després d'un premi a 30 minuts

El militant de CDC Rubèn Novoa ha escrit un article al seu bloc on compara la cap d'informatius de TV3, Rosa Marqueta, amb un virus i ha apuntat que "el problema de TV3 no és la Mònica Terribas, sinó la seva cap d'informatius, Rosa Marqueta. Aquesta senyora es dedicar a insultar la intel·ligència dels ciutadans de Catalunya les 24 hores del dia amb els seus pamflets".

En aquest sentit, ha manifestat que "els seus informatius no informen, es dediquen a manipular l'opinió pública segons el vent que bufi aquell dia a la seu del PSC o quina sigui la consigna que hagi instruït aquell dia el sr. José Zaragoza. Sobre la base de què cal fer el lleponer al President Obama i Al Gore i atacar Israel i Convergència a tort i a dret, es construeix tot un discurs ideològic sovietitzat on els conceptes pluralisme i servei públic s'esvaeixen per donar lloc a la televisió pública més sectària, més adoctrinadora i més servil als interessos dels socialistes".

Novoa també ha assenyalat que "no cal que digui quin són aquests interessos: la desnacionalització de Catalunya i insuflar ràncies i caduques ideologies a una ciutadania, que atenent a les darreres enquestes electorals, sembla ser que comença a estar vacunada del Virus Marqueta".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 eva garcia, tortosa, 22/03/2010 - 20:02

és la que porta bigoti o ulleres ??

#9 bmjvalles, Terrassa, 22/03/2010 - 13:19

Quant cobra? per què el que és realment nefast és el que ens costa una TV amb una baixíssima qualitat dels telenotícies, una barreja de gasetilla de l'associació de veïns del barri combinada amb el Pravda de can PSOE.

#8 Miralles, SBD, 22/03/2010 - 03:53

Aquesta senyora ja estava manant en l'época Pujol i els sociates deien que era convergent. Aquest Ruben no s'entera, jajajajaja

#7 Ramon, Barcelona, 22/03/2010 - 01:25

TV3 sempre ha estat la veu del Govern? I una merda. Abans hi havia sociates als talkshows, sociates als programes d'humor, sociates als TN. I sociates fora exercint controls i censures. Recordi's Bola de Drac: no van parar fins que va passar a A3.

#6 salvi, roses, 22/03/2010 - 00:02

La frase del Novoa parlant de que que cal eleiminar el "Virus Marqueta" de TV3, no té res a envejar a la del Joan Ferran quan parlava d'eliminar la "crosta nacionalista" de TV3