Publicitat
Comunicació · 24 d'Abril de 2012. 10:12h.

"Volien agafar-la pels cabells i arrossegar-la per la Rambla"

La Guàrdia Urbana ha d'intervenir per protegir la reportera de Telecinco que va venir a Barcelona "a provocar"

"Volien agafar-la pels cabells i arrossegar-la per la Rambla"

Aída Nízar (foto: La Voz Libre)

La reportera de Telecinco, Laura Lago, va explicar la visita que ha fet la seva companya de programa, Aída Nízar, a Barcelona amb motiu de Sant Jordi. Lago va assegurar que Nízar "s'ha presentat a provocar". "Ha arribat amb una bandera espanyola i se n'ha anat a buscar Artur Mas, per regalar-li el llibre 'Les 22 mentides sobre el nacionalisme català'", ha indicat.

"Moltíssima gent s'ha sentit insultada i ha considerat que Aída venia a provocar. L'han anomenada 'pocavergonya', volien agafar-la dels cabells i arrossegar-la per la Rambla. Ella en veure l'enuig de la gent no se n'ha anat i s'ha mantingut allà. Hi ha hagut empentes i fins i tot hi ha acudit la Guàrdia Urbana".

Els companys de programa han criticat Nízar i el presentador de Sálvame, Jorge Javier Vázquez, ha manifestat que ell no era partidari d'emetre les imatges i que la direcció del programa estava estudiant què fer amb elles. "Jo les he vistes i fan vergonya", ha sentenciat Lago.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#47 aleix, Sabadell, 26/04/2012 - 19:03

A veure si te nassos de fer-ho al país basc. Allà segur que se la menja la bandereta dels collons,,,

#46 Duque de Berwick, Països Madrilenyis, 25/04/2012 - 15:38

Oh Dios mío, una española, con una bandera de España, en una ciudad española. ¡Habráse visto tamaña provocación!

#45 Realudad, España, 25/04/2012 - 10:07

Esta inmigrante de genes extraeuropeos debería volver a su país. Europa no puede seguir manteniendo a todos los inmigrantes de genes extraeuropeos y sus descendientes. Estas cosas pasan cuando abres la puerta y permites que tu país se llene de genes extraeuropeos.

#44 Santi, Mataró, 25/04/2012 - 06:20

No hay libertad de expresión en Cataluña, o eres de un deteminado pensamiento y llevas la indumentaria única e impuesta, o te arrastran de los pelos por las Ramblas, fíjate. Encima J.J. Vázquez defendiendo esta falta de libertades. Donde se ha visto un país en el cual no se pueda exibir su bandera.

#44.1 tas, la meca, 25/04/2012 - 13:21

Ya ya , pero tu eres tonto. Véte el 12 de octubre con una estelada por Madrid a ver que es lo que te pasa...

#43 Faithless, Barcelona, 24/04/2012 - 20:19

Una bruta provocació digna del cubell d'escombraries que és Tele 5. Tant de bo li haguessin arrabassat la banderota espanyola i li haguessin fet menjar a aquesta friki.

#43.1 pepe, andorra, 25/04/2012 - 11:54

Pues cuando un año cien ultras catalanistas fueron a Madrid con esteladas a provocar, nadie les hizo ni puñetero caso. Si los q provocan son ultras catalanistas no pasa nada, si la q lo hace no es ultra catalanista, entonces se monta el cirio. Vaya cultura democratica tienen los ultras catalanistas.