Comunicació · 7 de Setembre de 2011. 10:30h.

"Vostè és molt maleducat"

Tensió en una entrevista de Manel Fuentes a Vicenç Navarro a Catalunya Ràdio

"Vostè és molt maleducat"

Fuentes vs Navarro

El periodista Manel Fuentes i el catedràtic de Ciència Política de la Pompeu Fabra, Vicenç Navarro, han mantingut un enfrontament a El matí de Catalunya Ràdio, arran de la protesta contra la reforma constitucional.

Fuentes i Navarro ja han començat malament l'entrevista, després que el periodista li preguntés si "esperava més gent?" a la protesta. La resposta de Navarro ha estat "faci'm preguntes més interessants, si us plau". "Les preguntes són les que són, les fan interesssants les respostes dels convidats", ha replicat Fuentes.

A partir d'aquí, el mal rotllo ha estat la nota predominant de l'entrevista, amb diversos "no està contestant senyor Navarro"; "deixi'm que contesti, si us plau" o "escolti'm, si em permet respondre, li diré".

Aquesta ha estat la tònica general, fins que Navarro ha amenaçat que "si no em permet respondre li penjo el telèfon". "Si no les contesta, jo intento que vostè ho faci", ha insistit Fuentes.

Ha estat en aquest punt on han aparegut les ferides del passat, quan Navarro ha demanat al periodista que "doni espai a un punt de vista que mai apareix en el seu programa". "Se l'ha convidat i vostè va dir que no venia, senyor Navarro, no menteixi", ha assegurat Fuentes.

El catedràtic, molest, li ha replicat que "vostè està mentint i no insulti. M'està insultant". Navarro ha explicat com, mesos enrere, va escriure una carta al programa, davant la "manca de llibertat ideològica en el seu programa, els pensadors d'esquerres no apareixen en el seu espai".

L'intercanvi de retrets ha continuat, fins que el catedràtic ha etzibat a Fuentes que "vostè és impossible". El periodista ha volgut donar en aquest punt l'entrevista per tancada i ha demanat a Navarro "escolti's, aclareixi's i si vol parlem un altre dia, gràcies senyor Navarro".

El catedràtic s'ha acomiadat dient-li a Fuentes que "vostè és molt maleducat". "No, i no em faci dir com ha actuat vosté en aquesta entrevista", ha sentenciat el periodista.

Publicitat
Publicitat

216 Comentaris

Publicitat
#187 Xavier, madrid, 12/06/2012 - 15:57

Manel Fuentes, llegeix això...si és que entens alguna cosa...que ho dubto!

http://blogs.publico.es/vicenc-navarro/2012/06/11/el-problema-no-son-los-mercados-financieros/

#186 Joan , Barcelona, 12/05/2012 - 17:42

Una actitut poc profesional la de Fuentes...

#185 ex-alumna de Vicenç, Barcelona, 09/05/2012 - 15:20

Es curioso. La actitud que tiene Manel en esta entrevista es la misma que tiene el señor Navarro en sus clases. Si tienes una visión de las cosas diferente a la suya es muy difícil que te deje hablar...

#184 ex-alumna de Vicenç, Barcelona, 09/05/2012 - 15:16

Es curioso. La actitud que tiene Manel en esta entrevista es la misma que tiene el señor Navarro en sus clases. Si tienes una visión de las cosas diferente a la suya es muy difícil que te deje hablar... patético.

#183 juan frc, RONDA, 07/02/2012 - 19:17

con dos cojones manel