Publicitat
Comunicació · 26 de Gener de 2010. 13:34h.

"Vostè es pensa que jo no tinc sentiments?"

Helena García-Melero i Xavier García-Albiol topen a Els Matins de TV3

El regidor d'ICV a Sant Adrià, Gegorio Belmonte, i el del PP de Badalona, Xavier García-Albiol, han mantingut un cara a cara a Els Matins de TV3, arrán del cas de la immigració, que després ha derivat en un cara a cara entre la periodista Helena Garcia-Melero i el dirigent del PPC.

Belmonte i Albiol, com és lògic, mantenien postures oposades sobre el tema en qüestió i mentre l'ecososialista acusava el Popular de "fer pagar als més dèbils" la situació econòmica actual, Albiol considerava que el seu contertuli estava "fora d'òrbita".

La moderadora del cara a cara, Helena García-Melero, ha preguntat al regidor de Badalona "què és el que no li agrada de la decisió de l'Advocacia de l'Estat? Que la gent tingui els serveis bàsics com és la sanitat o l'ensenyament? a vostè això no li agrada? no li sembla que és un dret bàsic de qualsevol persona, vingui d'on vingui?".

"És clar que sí, però vostè es pensa que no tinc sentiments?", li ha retret, molest, Albiol. "Doncs que els demostri", ha apuntat Belmonte. Melero li ha recordat que "vostè es diu García, també deuria venir de fora en el seu moment". Albiol li ha replicat que "el meu pare no va venir d'immigrant il·legal a Catalunya".

Melero li ha preguntat també si "vostè no li hauria costat molt més dir-li això a la cara a un immigrant?". "Anar en contra de la immigració il·legal dóna vots, senyor Albiol", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 serreta (montilla), barna, 28/01/2010 - 12:55

lo que no puedes hacer la moderadora es tomar partido por un lado ella tiene que ser imparcial.

#49 Sergi, Barna, 28/01/2010 - 10:08

No simpatizo con el PP, pero debemos reconocer que García Albiol tiene mucha astucia y tablas. Trabajo en un comecio del barrio de Bufalá en Badalona y muchos clientes que votan PSOE dicen que lo van a votar. Este tío será el próximo Alclade de la ciudad

#48 ex-Català, Africa, 28/01/2010 - 08:58

Impresionant el nivell d'aquesta sra,ja m'agradaria veure-la fent cua als bancs d'aliments,a l'atur i veient els nou vinguts aprofitrant-se de la situació.Passar gana,fred,etc..fà veure les coses diferents,estem perduts els cacalans

#47 Juan, BCN, 27/01/2010 - 21:34

Albiol y Fernández Díaz son lo mejor del PP de Cataluña

#46 CarlosBcnta, barcelona, 27/01/2010 - 21:01

Patètica Garcia Melero. Aviat la veurem al Gran Hermano al costat de Mercedes Milà. Això es una moderadora??? Quin gran nivell de periodisme...