Publicitat
Comunicació · 3 d'Agost de 2016. 12:03h.

"Vostè és un nazi i li ho dic amb molt d'afecte"

Enganxada entre Vicent Sanchis i Martín Blanco a Rac1

"Vostè és un nazi i li ho dic amb molt d'afecte"

Nacho Martín Blanco i Vicent Sanchis

El tertulià d'El món a RAC1, Nacho Martín Blanco, ha tingut una picabaralla amb el periodista Vicent Sanchis i durant la tertúlia d'avui li ha retret que "em diguis el que he de dir i que em diguis que no parli de la Constitució".

Martín Blanco ha considerat això com "una actitud totalitària". "T'ho dic amb tot l'afecte", ha afegit. Sanchis li ha recriminat l'expressió: "'vostè és un nazi i li ho dic amb molt d'afecte', home! moltes gràcies. 'Vostè és idiota i li ho dic amb molt d'afecte', home!, moltes gràcies".

Vicent Sanchis ha considerat que "a una persona no se li diu autoritària amb afecte" i li ha dit que acceptaria la crítica si ho fes "des de la més profunda discrepància".

Aleshores Martín Blanco ha manifestat que "l'hi dic des de la més profunda discrepància i també amb afecte, perquè considero que és una persona simpàtica, que la seva visió sobre la realitat catalana em sembla autoritària quan vostè em diu el que he de dir en una tertúlia". "No em regali l'afecte, no em cal", li ha replicat Sanchis.

El periodista valencià ha apuntat que "més enllà del que pensi sobre Catalunya i Espanya, hi ha gent que està tot el dia amb la Constitució a la boca", però Martín Blanco l'ha interromput per recriminar-li que: "Vostè d'independència, secessió, poble de Catalunya, voluntat del poble... no en parla mai, no?"

Vicent Sanchis li ha demanat que "em deixi parlar una miqueta i no parli vostè tant". "Hi ha gent que es passa tot el dia amb això i em resulten pesats" i ha negat que parli "tot el dia de lla independència".

Finalment, Nacho Martín Blanco li ha retret que "alguns de vosaltres no feu més que parlar del totalitarisme espanyol, que Espanya és una dictadura, de menysprear el Constitucional i la Constitució". "No diré res més", ha conclòs Sanchis.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#44 Pere Pagès, CATALÀ FART, 03/08/2016 - 23:39

Sanchís es conocido por suTOTALITARISMO de manual.

#42 Galderic, Barcelona, 03/08/2016 - 19:46

Martin Blanco amaga la seva enorme incapacitat dialèctica i intel.lectual amb atacs de puerilitat i victimisme que el fan interrompre el discurs del seu oponent.
Embolcalla amb lleis, reglaments, sofismes i mitges veritats, el seu discurs autèntic, el d'un furibund ultranacionalista

#40 Joselu, Bcn, 03/08/2016 - 18:10

Es curioso que la derecha españolista que representa Martin Blanco, que votó en su dia en contra de la CE, ahora se la hayan apropiado para lanzarla como arma para que todo siga igual

#40.1 Mucha envidia izquierdista d medio pelo!, y q conste q NO conozco a Blanco , 03/08/2016 - 21:06

Ni me interesa !
Pero si soy anticomunista de total d familia roja d toda la vida...y viendo lo q veo y oigo me he vuelto tirando a conservadora... No me gusta dar carnets d buenos y malos de nada. Me parece TOTALITARIO...fatxa o Comunista... Soy Republicana - monárquica ( ?)por sentido practico...

#40.2 Capitán España, Y tú más...jajajaja, 03/08/2016 - 21:26

ERC ha hecho exactamente lo mismo..Pidió el voto en contra del estatut en el referendum del 2006 y luego se ha hecho su sacrosanta defensora cuando el TC anuló los 14 artículos.

#39 Galba, Bcn, 03/08/2016 - 18:00

Discrepancies d'aquesta mena a RAC1.?Discrepancies que no son ni controladas ni de bon rotllo?
La cosa deu ser greu.

#38 joan, manresa, 03/08/2016 - 17:02

El Casal.17. h.--Hem vist i sentit moltes vegades al Sr. Nacho i sabem del peu que calça. Parla i parla...,sense deixar parlar al company de tertulia,i sobre tot sinó son arguments del seu agrat. Bramen ,anem be...,seguim fent camí.