Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2013. 20:45h.

"Vostè té un problema: catalanofòbia!"

Tardà s'emprenya amb el periodista Carmelo Encinas, que el titlla de "venedor de banderoles"

El diputat d'ERC, Joan Tardà, ha discutit amb el periodista Carmelo Encinas al programa Al Rojo Vivo de la Sexta. Després de diversos retrets, el dirigent republicà ha acusat Encinas de "catalanofòbia", mentre que el periodista ha titllat al polític de "venedor de banderoles".

Encinas ha recordat a Tardà que "les enquestes demostren que la societat catalana està dividida, trencada. Però... vostè veu que hi hagi manifestacions dels altres? Vostè veu que els que no volen la independència, que són gairebé el 50%, es manifestin...?".

"No li estranya que no hi hagi una opinió pública de tota aquesta gent que està en contra i que són tan d'esquerres, probablement més d'esquerres que vostè?", ha afegit.

Tardà s'ha molestat i ha deixat anar a Encinas que "les seves paraules tenen menyspreu a la intel·ligència dels catalans". "No, no, no!¡Aquest joc barat no val amb mi!", va replicar el periodista, davant del que el dirigent d'ERC va contestar que "si el meu és un joc barat el seu està per terra" .

"El veig molt apassionat, no? Això els posa a vostès, eh…?" , va afegir Tardà , moment en què Encinas el va titllar de "manipulador" . "Són més sensibles amb el l'independentisme que amb les retallades. ¡Llevin allò d''Esquerra republicana', perquè no ho són! Seran republicans de Catalunya, però 'esquerra' no. No són d'esquerres!¡L'esquerra no quadra bé amb el nacionalisme exacerbat!" , va argumentar el periodista.

El polític va retreure llavors a Encinas que "a vostè li guanya l'estómac, li guanya la víscera. Us guanya la víscera en tot el que concerneix a Catalunya, la qual cosa denota la immaduresa política de l'esquerra espanyola".

"Ens diu immadurs ?¡Tenen 50.000 nens desnodrits a Catalunya!¡Aquesta hauria de ser la seva principal preocupació, no la independència!", va replicar el periodista, a més de deixar clar que "a mi no m'agraden els venedors de banderoles" .

En aquest punt, Tardà va afirmar que "vostè té un problema, la catalanofòbia" . Quan Encinas va recordar que "a mi m'encanta Catalunya", el diputat va sentenciar que "i la seva dona es diu Montserrat. El vell recurs. ' I va de vacances a la Costa Brava'".

Moment del programa
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#17 BEJOTA, BCN, 12/09/2013 - 16:10

SR. TARDÁ:VOSTÈ I JO HEM VIST DURANT 20 ANYS TOTA CATALUNYA PLAGADA DE PINTADES COM"PUTA ESPANYA".ENCARA PORTO UN SPRAY AL COTXE.

#16 Patateta, Horta, 12/09/2013 - 00:20

Carmelo Encinas manipula quan diu que hi ha un 50% a favor i un 50% en contra. No hi ha cap enquesta que doni més del 35% al NO. Hi ha una part important que te dubtes o esta per l'asbtenció.

Mai l'he sentit denunciar el govern espanyol per gastar en tot menys en la desnutrició infantil espanyola

#15 Toqui, Inca, 11/09/2013 - 14:00

Ni a la Sexta entenen res, potser perquè no volen entendre. Per mi, que els bombin. No m'interessen, no vull ser com ells de gran.

#14 indepenNO, BCNoberta, 11/09/2013 - 12:39

¡Vaya par de meapilas! ¡Viva España! la Liberal y Ilustrada...

#13 Julius, España, 11/09/2013 - 12:39

Este Tardá si hubiera vivido en Alemania años 30 hubiera sido un afiliado al NSDAP. Igual que ellos solo que impotente. Tienen sus mismas actitudes, siempre con el victimismo ario, la opresión al pueblo alemán, la retórica de la libertad del pueblo alemán ... Típico discurso fascista.