Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2015. 16:45h.

Vot de càstig a Rita Marzoa

Només la vota CiU i ERC

Vot de càstig a Rita Marzoa

Rita Marzoa, amb el diputat d'ERC Sergi Sabrià


El ple del Parlament ha designat finalment la periodista Rita Marzoa membre del consell de govern de la CCMA amb l’objectiu de cobrir la vacant produïda per la renúncia de Xavier Guitart ara fa dos anys. La substitució es produeix, a més, a dos mesos de les eleccions al Parlament.
 
A proposta d’ERC, Marzoa va obtenir la necessària majoria absoluta en segona votació, amb 70 vots a favor, però 58 vots en contra i 4 abstencions. El ple va ser seguit des del saló de sessions pel president del Consell de Govern de la CCMA, Brauli Duart, i pels consellers Núria Llorach, Antoni Pemán i Pep Vilar.
 
Rita Marzoa i Font (Sitges, Barcelona, 1968) és periodista i ha treballat a Catalunya Ràdio des de l’any 1990, on, des del 2008, és realitzadora, directora i presentadora del programa “Solidaris”, que ha obtingut nombrosos reconeixements, com ara el Premi Solidaritat 2009.

Durant aquests 25 anys de trajectòria a l’emissora, també ha dirigit i presentat programes, com “El matí de Catalunya Ràdio”, els magazins de tardes i diversos espais informatius.
 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 23/07/2015 - 21:15

Claro, solo la han votado quienes la pusieron ahí.

#1 Casper, Bcn, 23/07/2015 - 17:38

Que ganas que suspendan la autonomía con el Art.155 de nuestra Constitución y vacíen de independentistas todos los centros de poder. Se terminó esta maldita esquizofrenia que venimos viviendo por culpa de esa tribu inadaptada de españoles lleno de autoodio