Publicitat

Demanen explicacions al Govern perquè l'entrevista al Planta Baixa de TV3 "incita a l'odi"

Vox comença

El portaveu de el grup parlamentari de Vox al Parlament, Joan Garriga; el portaveu adjunt, Antonio Gallego; i el diputat Alberto Tarradas; han registrat aquest dijous a la Mesa de Parlament una bateria de preguntes dirigides al Govern, arran de l'entrevista al periodista Pol Andiñach, autor de "Tothom pot ser antifa", al programa Planta Baixa de TV3.

La formació de Santiago Abascal ha assegurat que durant la connexió "es va fer una crida a l'assetjament i l'extorsió per qüestions ideològiques". En aquest sentit, ha assenyalat que mentre l'entrevistat llançava missatges a favor "controlar", "identificar" i fer "la vida més difícil", la cadena pública catalana "emetia unes imatges en què s'observava a catalans retirant llaços grocs separatistes de la via pública".

Vox considera que el contingut "suposa una incitació a l'odi descarada" i que "trenca amb els principis editorials d'independència, neutralitat, veracitat, rigor i pluralisme" de la CCMA. Finalment, la formació també reclama que el Govern deixi "de mirar cap a un altre costat davant aquest tipus de situacions d'extrema gravetat" i l'insta a "prendre les mesures oportunes perquè deixin de produir-se".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pep, riudomds, 04/04/2021 - 22:26

venga els nous montapollos fatxes al atac, el problema que tenen es que son una colla d´ignorants i en fan gala però veient els seus votants res extrany.

#6 Yomismo, Sevilla, 27/03/2021 - 03:02

VOX Parlamento de Cataluña llevará al Tribunal Constitucional el rechazo de la Mesa a su solicitud de “reconsideración por el voto del golpista fugado Lluís Puig Gordi”

#5 Julio, Rosas, 25/03/2021 - 21:06

¡Ole estos valientes!! Por fin alguien que dice las verdades en el Parlament.

#4 Marcial, Santa Coloma, 25/03/2021 - 20:33

Vox será tildado de ultra ultraderecha por algunos de sus eslóganes trasnochados, pero en este caso actúa como actuaría cualquier partido de cualquier país del mundo. Como cuando defiende la unidad de la nación, lo normal en cualquier país de ese mundial mundo. Que yo sepa.

#3 Pan con tomate y jamón ibérico, El caganer trabucaire..., 25/03/2021 - 18:19

¡Venga Garriga...! ¡leña al mono amarillo...! aunque con la TV de las Mil Colinas la única solución es cortarles la pasta pública. Y la privada... que sepan los que se anuncian en Tv3 que mas de la mitad de los catalanes no les va a comprar...