Publicitat
Comunicació · 10 de Novembre de 2021. 14:28h.

Vox contra Jair Domínguez

Reoberta la causa per demanar a Catalunya Ràdio “un cop de puny a la boca” contra els votants d'aquest partit

Vox contra Jair Domínguez

L'Audiència Provincial ha estimat el recurs que ha presentat Vox contra el col·laborador de Catalunya Ràdio i TV3, Jair Domínguez, després que aquest demanés a l'emissora pública donar “un cop de puny a la boca” als seus dirigents i votants.

“No hi ha mitges tintes. No es negocia amb el feixisme”, va afegir. Tot i això, un jutjat de Barcelona va arxivar la querella de Vox contra Jair Domínguez en considerar que el motiu de l'acusació no implicava el delicte assenyalat.

Ara l'Audiència Provincial ha decidit que s'haurà de continuar amb el procediment i prendre declaració a Jair Domínguez en qualitat d’investigat. L'advocat del partit, Juan Cremades, ha celebrat la decisió de l'audiència, “acollint tots els nostres arguments”.

A més, ha deixat clar que “les declaracions del querellat, donat el seu contingut violent”, en cridar a combatre els simpatitzants de Vox amb un cop de puny a la boca davant 476.000 oients, “de cap manera poden quedar emparades en el dret a la llibertat ideològica o d’expressió”.

D'altra banda, ha recordat que Vox està “combatent als tribunals tots els actes violents que es produeixin contra diputats, afiliats i simpatitzants” del partit a Catalunya. "No és tolerable la violència constant a què són sotmesos", ha destacat.
 

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, bcn, 14/11/2021 - 11:30

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS ,JUNTO CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#11 pepe, andorra, 11/11/2021 - 10:57

no se puede permitir ser tolerante con el intolerante, y los intolerantes, son aquellos q defienden sus ideas con violencia, es decir, mendas como este. El día q vea a los de VOX, hacer lo mismo, diré exactamente lo mismo, pero de momento, quienes usan la violencia contra un oponente político, son separatas, comunistas y progres.

#10 Llop Hammer, Barsceona, 11/11/2021 - 04:54

Quizás los votantes de VOX haya que darles un puñetazo, no lo se, pero tú; Jair, no tienes media ostia.

#9 Tirant, Bcn, 11/11/2021 - 00:10

Els constants esforços que fa el tal Domínguez perquè li perdonin el cognom i orígens són realment dignes de reconeixement ...

#8 Tadeo, Badalona, 10/11/2021 - 23:17

Jair estas señalado por vox. Tiembla majete...