Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2022. 18:01h.

Vox insta el Parlament a “sancionar” Vicent Sanchis

"Per possible vulneració del règim d´incompatibilitats d´alts càrrecs"

Vox insta el Parlament a “sancionar” Vicent Sanchis

Vox ha presentat una sol·licitud al Parlament per "sancionar Vicent Sanchís per possible vulneració del règim d'incompatibilitats d'alts càrrecs de la Generalitat".

El diputat Joan Garriga ha explicat que “Vox ha vingut a fiscalitzar totes les irregularitats que els separatistes cometen de manera impune”.

“En conseqüència amb aquest compromís hem presentat aquesta sol·licitud adreçat al departament de Presidència perquè sancioni aquest director sectari al servei del separatisme i amb tints de corrupció. No permetrem que abandonin els catalans mentre ells se segueixen enriquint”.

El director de TV3, Vicent Sanchis, és accionista de l'empresa Comunicación Vinaria, empresa que signa anualment un acord marc de col·laboració amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons va informar dies enrere El Triangle.

Sanchis admet a la seva Declaració de Béns Patrimonials que és propietari del 10% de les accions d'aquesta empresa, però no consta que és administrador suplent des del 24 de desembre de 2019.

L'administrador únic d'aquesta empresa és el periodista i editor d'El Món, Salvador Cot, que els darrers anys ha estat tertulià i comentarista de diversos programes de TV3 i Catalunya Ràdio.

Cot, segons el portal de la transparència, facturava les col·laboracions amb mitjans públics a través de Comunicació Vinària. L'últim es va signar el 4 de setembre del 2017, quan Sanchis feia mig any que dirigia la cadena pública.

D'altra banda, cada any aquesta mateixa recopilació que entre la CCMA i la Comunicació Vinària se signa un acord marc de col·laboració. L'últim es va signar el 14 de juny de l'any passat i té validesa fins al proper mes de juliol.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Yomismo, Sevilla, 19/02/2022 - 13:21

Un grupo de lazis berrean contra una Mesa informativa de VOX en "El Vendrell" (Tarragona)

https://www.youtube.com/watch?v=Lrl_T1JBcgQ

#3 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 18/02/2022 - 22:39

El día que hagan caso a Vox sabré que estoy soñando

#2 Aleman stolberg, Tortosa (Paiassos Catalans) , 18/02/2022 - 22:38

No problema no es del PP

#1 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 18/02/2022 - 21:00

Vicente, por lo que le queda en el convento, se caga dentro.