Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2013. 09:15h.

Watergate a la catalana

La Vanguardia afirma que hi ha 500 dossiers sobre polítics, empresaris i membres de la societat civil

Watergate a la catalana

Portades de La Vanguardia i El Mundo

La xarxa d'escoltes, gravacions secretes i informes va realitzar més de 500 dossiers sobre dirigents de partits catalans com a protagonistes, però també de PP i PSOE, empresaris, personalitats i destacats membres de la societat civil.

Segons informa La Vanguardia, aquests informes van ser encarregats i pagats per un gran ventall de formacions polítiques a l'agència de detectius Método 3 i possiblement a altres firmes del sector.

Segons el diari El País, un extreballador de l'agència de detectius Método 3 hauria posat en coneixement del Ministeri de l'Interior gravacions i documents dels seguiments fets per aquesta agència a polítics, però també a empresaris, jutges i fiscals els darrers anys.

Segons el rotatiu, les informacions afectarien tots els partits, tant de dins com de fora de Catalunya. L'extreballador, que havia estat policia nacional, treballava fins fa poc a l'agència de detectius i va treure els arxius de l'empresa quan van deixar de pagar-li la nòmina.

El Mundo, per la seva banda, detalla que l'enregistrament de la conversa entre la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, el cas d'escolta que va destapar tot l'afer, tenia l'objectiu de trobar vincles entre les comissions pagades a Convergència a través del Palau de la Música i els comptes de la família Pujol.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Viva Cataluña independiente, barcelona, 15/02/2013 - 19:56

La corrupción lleva muchos años instalada en España en todas partes, pero ahora, de golpe y porrazo, se han puesto a buscar como sabuesos, pero solo miran hacía un lado. Curioso no? pero estoy seguro que saldremos beneficiados, , a ver si es verdad, y nos dejan una Cataluña bien limpita

#13.1 Olga, Barcrelona, 16/02/2013 - 08:48

Així sigui i ven aviat tinguem una Catalunya independent fins ara l'únic que eu demostrat els Espanyols es que ni feu ni deixeu ni deixeu fer i incapaços d'obrir nous mercats que fins i tot els tomàquets han de venir del Marroc.

#12 Ernest, Tarragona, 15/02/2013 - 18:34

Jo vull saber si a mi m'han espiat...500 persones són moltes...on ho pots saber això? :Þ

#11 Roger, Barcelona, 15/02/2013 - 16:12

Quina bona sintonia del Mundo i la Vanguardia, o el que és el mateix, Unió i PP.
Davant de l'ebullició del sobiranisme a remar plegats en contra de Catalunya.
Per cert, Metodo 3 és una tapadera del CNI, segons el sindicat de la policia espanyola...

#10 asf, asdf, 15/02/2013 - 13:41

la corrupcion se produce al tener el poder no antes, es muy dificil que sean corruptos los que no han tenido nunca el poder.....
pero bueno seguir creyendo vuestras mentiras.

#9 Claudi, Barcelona, 15/02/2013 - 12:40

LA Vanguardia ara esbrina la corrupció?