Publicitat
Comunicació · 12 de Juliol de 2018. 21:33h.

Xantal Llavina es perfila com a relleu de Ricard Ustrell

La periodista seria l'aposta de Saül Gordillo per fer el programa dels caps de setmana a Catalunya Ràdio

Xantal Llavina es perfila com a relleu de Ricard Ustrell

Xantal Llavina (foto: Catalunya Ràdio)

La periodista Xantal Llavina, que actualment presenta el programa Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio, es perfila com la substituta de Ricard Ustrell al capdavant d'El Suplement, l'espai dels caps de setmana de la ràdio pública catalana.

Llavina seria la tercera opció que contempla la direcció de l'emissora, després de posar sobre la taula els noms de Roger Escapa, actualment membre de l'equip de Mònica Terribas a Els Matins; i el de Cristina Puig, qui ja va estar a punt d'entrar a Catalunya Ràdio aquesta temporada, però el consell de govern de la CCMA va tombar finalment el seu fitxatge.

Ara, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo -proper a ERC-, pensaria en Xantal Llavina per dirigir i presentar el programa estrella dels cap de setmana en substitució de Ricard Ustrell, que abandona cadena després de tres temporades presentant El Suplement.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon , Barcelona, 14/07/2018 - 00:35

Sr. Rius investigui... El favorit de Gordillo és Escapa perquè és molt ERC i ha estat el seu TALP i majordom que li ha passat tota la info per tumbar Ustrell, Ustrell i Escapa no se suporten. Treballo a la casa i tothom ho sap... Per què es promociona algú amb un CV tan minço com el seu? La Corpo hi dirà alguna cosa per un pgma tan important?

#8 Magda Serra, girona, 13/07/2018 - 18:31

Si escullen amb cristeris estrictes i professionals i de trajectòria espero que escullin l'experiència d'anys de Xantal Llavina davant de la Roger Escapa. Veurem si la direcció també és machista o escull Escapa per criteris polítics! es veu q a la pública es porta...

#7 Marc, Badalona, 13/07/2018 - 17:56

L’Ustrell marxa? ÒSTIA!

#6 Veciana, Barcelona, 13/07/2018 - 15:30

Siento una inmensa alegría no teniendo ni la menor idea de quién es toda esta gente.

#5 Manolo, Que bonita es Badalona, 13/07/2018 - 15:25

¿pero cómo no va a encontrar un sitio en el pesebre, la chati del Quim Masferrer, ese "intelectual" que nos llama "sarnosos" a los españoles?. ¡¡Ya tardaba!!!

#5.1 jordi sabre, manresa, 13/07/2018 - 18:35

No seas machista, ella lleva muchos años de periodista en TV3 y radio Radio 4... entre otros y encima con premios por su trabajo. No descalifiques sino tienes toda la información. SaluT!! i Bona radio per LLavina!