Publicitat
Comunicació · 30 de Novembre de 2008. 17:21h.

Xavier Bosch diu que l'Avui és "una escletxa de llibertat"

El fins ara director s'acomiada sense passar comptes amb l'empresa

Xavier Bosch diu que l'Avui és "una escletxa de llibertat"

Xavier Bosch

El fins ara director de l'Avui, Xavier Bosch, s'acomiada amb un article a la plana 3 del diari -habitualment reservat al seu predecessor, Vicent Sanchis- en el que afirma que "els vents bufen a favor de l'Avui". Bosch, que evita passar comptes, assegura que el diari ara és "més atractiu. I independnet, ara que aquest valor, malauradament, va de baixa arreu".

"Puc garantir, amb coneixement de causa -afegeix-, que l'Avui és, en aquest sentit, una escletxa de llibertat. La propietat sap blindar la redacció de la voluntat d'influir (o de potinejar) d'un munt d'actors externs que al segle XXI encara no han entès que una de les potes de la democràcia és la distància necessària entre el poder i els mitjans. A l'Avui fem cas d'allò que profetitzen els teòrics de la comunicació. Asseguren que els diaris ambigus, els que mirin de jugar a no ser ni carn ni peix, els qui vulguin acontentar tothom o no molestar ningú, seran els primers a desaparèixer".

Veure article sencer

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Pep, Barcelona, 11/02/2009 - 09:16

Xavier ets molt gran.
Hi ha poca gent que no es casi amb ningú.

#30 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 01/12/2008 - 19:52

Ja, ja, ja, ja, ja... El Xavier Bosch fuma molts porros... llibertat l''Avui... però quina barra!!!

#29 xavier, bcn, 01/12/2008 - 15:36

gracies, xavier. has millorat el diari, l'has fet mes transparent. pero es clar, si la linea editorial no es la oficial te les foten per tots costats i si es en catala`, el doble.

#28 Adso di Melk, terrassa, 01/12/2008 - 15:17

Jo crec que l'escletxa hi és a la meva butxaca amb tanta subvenció.

#27 Tomàs, Lleida, 01/12/2008 - 15:07

L'AVUI és el diari de Catalunya que dóna menys la impressió d'estar manipulat i dirigit pels de sempre (Prisa, Zeta, PSOE....). O sigui, que si vull estar informat i no manipulat, he de llegir l'AVUI.