Comunicació · 11 de Desembre de 2009. 12:54h.

Xavier Bosch rectifica

'Àgora' dedicarà tot el programa a analitzar els resultats de les consultes

Xavier Bosch rectifica

Xavier Bosch, director d''Àgora'

El proper dilluns, 'Àgora', que dirigeix Xavier Bosch, dedicarà íntegrament l'espai al 13-D i analitzarà els resultats de la jornada de consulta popular sobre la independència de Catalunya que se celebra diumenge en cent setanta municipis i que convida a les urnes 700 mil ciutadans.

Per tractar aquest tema, han estat convocats Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, delegat de la Generalitat a la Catalunya Central i portaveu de la plataforma Decidim.cat; Salvador Giner, sociòleg i president de l’Institut d’Estudis Catalans; Alfons López Tena, exvocal del Consell General del Poder Judicial i director executiu de la Plataforma Osona Decideix, i Raimon Ribera, professor d’ESADE.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 josepxicot, barcelona, 12/12/2009 - 17:44

Amb el diner del poble,es por fer trets
fent servir la polvora reial.Fora les tv
públiques,el que vulgui treballar per cau
ses privades que les pagui de la seva
botxaca.Vividors en tenim massa.

#6 Carolina, Barcelona, 12/12/2009 - 17:23

Lamento que hi hagi gent que escrigui comentaris sense tenir-ne ni idea: no és cert que tots els convidats siguin independentistes!

#5 Wasaman, Lleida, 12/12/2009 - 13:52

A mi no em preocupa el que facin les altres teles (excepte tv1), ja que no les pago jo! Cadascu es lliure de fer el que vulgui amb els seus diners, pero no amb els dels altres! O aixo me van ensenyar de petit...FORA TOTES LES TELEVISIONS PUBLIQUES YA!

#4 Pere, BCN, 11/12/2009 - 22:19

Wasaman, no et preocupis aquest dilluns posa Catalunya Ràdio, amb l amic Fuentes, ja veuràs com tots seran anti-odi a la democràcia per tal que els catalans i les catalanes puguin triar lliurement el seu futur, sense amanaces de que t enviin l exercit

#3 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 11/12/2009 - 20:53

Wasaman. Per un cop serà aixi, increible!!! S\'ho estan copiant de les teles de l\'estat espanyol que mai porten a ningú indipendentista. Curiós, oi noi???