Publicitat
Comunicació · 19 de Desembre de 2008. 11:45h.

Xavier Sardà trenca amb Telecinco

"Aquest ambient m'impedeix seguir endavant amb el meu nou projecte televisiu"

Xavier Sardà trenca amb Telecinco

Xavier Sardà

El periodista i presentador Xavier Sardà ha anunciat la seva decisió d'abandonar el seu nou projecte per a Telecinco, a causa de l'"ambient" creat entre la productora del programa (Gestmusic-Endemol) i la cadena privada.

Davant la situació generada per la dimissió de Josep Maria Mainat i Toni Cruz com a directius de Gestmusic-Endemol, Sardà afirma en un comunicat que aquesta productora i Telecinco estan travessant "una situació de desencontre i tensió".

"Telecinco li va encarregar a Gestmusic, com és natural, la producció del projecte i en les pròpies instal·lacions de Gestmusic jo ja havia organitzat un equip entre els excel·lents professionals de la productora".

Fa uns dies la direcció de Telecinco "em va comunicar oficialment que no volien que Gestmusic produís el meu programa. Al conèixer aquesta decisió els directius de Gestmusic van dimitir".

"Era -segons ells- la gota que vessava el got. Era, per a mi, una decisió que em situava en el centre del conflicte entre la cadena i la productora. Era, per a Telecinco, una decisió a la qual tenen perfecte dret, però que considero totalment inadequada per a un projecte en ple procés de creació". "Per la meva part, haig de deixar clar que aquest ambient m'impossibilita seguir endavant amb el meu nou projecte televisiu", conclou el comunicat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Kropotkin, Vic, 20/12/2008 - 19:12

Pues que se haga nazionanista y reciba su subvención como todos... Jua, jua, jua,...

#5 toni, Xàtiva, 19/12/2008 - 23:44

Javier, per reunir un grapat de xerràires i cridar pels descosits no cal tant projecte i tant procès creatiu, oi?
Ets el que has triat ser: Un espanyolísta dels collons.
VISCA CATALUNYA LLIURE

#4 Joaquim, Igualada, 19/12/2008 - 19:03

Family Business

#3 VOLEM LA INDEPENDENCIA ARA AQUESTA NIT, sils canet san pol, 19/12/2008 - 15:42

al que te pebrots es dir que aixó es un proces de creacio que s'en vagi al maresme a collir tomaquets amb els negres que a espanya ja no el volen nia a catalunya tampoc

#2 Ramon, Barcelona, 19/12/2008 - 15:16

És típic de tots els totalitarismes. La falta de llibertat no fa desaparèixer l'enfrontament polític, sinó que passa a produir-se entre les diferents famílies del règim totalitari.