Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2012. 17:51h.

Xavier Sardà vol la independència per deixar "de parlar de Madrid"

"I que ningú no culpi ningú de si fa les coses malament", assegura

Xavier Sardà vol la independència per deixar "de parlar de Madrid"

Sardà, durant el programa

Xavier Sardà ha assegurat que voldria la independència de Catalunya si servís per "deixar de parlar de Madrid". Durant una tertúlia al programa Divendres de TV3, Sardà s'ha mostrat contrari a la independència perquè, entre d'altres coses, li fa "por" el que pot passar amb Espanya.

Sardà també ha parlat de "col·lisió" entre els catalans i la resta de l'Estat espanyol. "La col·lisió hi serà a partir del moment en què es prohibeixi un referèndum", ha comentat.  Els altres tertulians, entre ells l'expresident d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, li han exposat els seus arguments favorables a la independència.

Això ha provocat que el periodista hagi acabat afirmant que "vull la independència de Catalunya perquè mai més, si es produeix, ningú no culpi ningú de si fa les coses malament". Cap al final de la taula rodona Carod ha comentat que Sardà ja "s'ha convertit", però aquest ha matisat que "l'únic avantatge que Catalunya fos independent és que així deixaríem de parlar de Madrid".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#21 zztop, Cassamajorlàndia, 27/10/2012 - 19:43

Jo també vull la independència per a que la burgesia catalana que sempre ha fet el doble joc deixi de putejar-nos: Tenim peatges i N-II sense desdoblar a Girona perquè a Caixabank/Abertis li interessa. Al 1640 els segadors cridaven "mori lo mal govern" i van matar el comte de Sta. Coloma (el Virrei)

#20 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 27/10/2012 - 10:57

Dejar de hablar de Madrid tras la secesion? Si hombre si!!! Para hablar de los recortes, el paro, la corrupcion,la manipulacion mediatica o la exclusion linguistica no te fastidia!!!! hay que ser ingenuo o sibilinamente secesionista para propeler semejante melonada....

#19 ccc, bcn, 26/10/2012 - 12:58

crec q s'equivoca, a Argentina encara ens culpen després de 200 anys d'independència. Es difícil deixar la soma de cop, el pole seguirà drogat durant anys

#18 schumacher, Barcelona, 26/10/2012 - 11:35

Creo que puede ser una postura, pero cada vez que veo a este sr. tengo la sensación que se ha tomado algo que le ha sentado mal.

#17 Laic, Barcelona, 26/10/2012 - 11:20

Sardà té tota la raó. Després de dos anys de retallades de CIUPP resulta que Madrid té la culpa de tot. Del dèficit, de l'atur, i dels gols que encaixa el Barça. Ens estem que a Catalunya som millors que la resta dels espanyols quan en realitat som més semblants del que pensem.