Publicitat
Comunicació · 6 d'Abril de 2010. 13:52h.

Xavier Sardà votarà Montilla

El periodista mostra el seu suport al president de la Generalitat en el programa 'Sálvame'

El periodista Xavier Sardà va visitar el programa Sálvame, que presenta Jorge Javier Vázquez i emet cada tarda Telecinco, per presentar la seva segona novel·la 'El asessino de presentadores'. "És una novel·la en què hi ha un punt de partida, que és que algú mata presentadors d'informatius", va explicar.

Durant el programa, Belén Esteban va sotmetre Sardà a un qüestionari en el qual el periodista va revelar el seu vot per a José Montilla en les pròximes eleccions a la presidència de la Generalitat. De la mateixa manera, va definir a José María Aznar com algú "perillós" i va considerar "cansat" a José Luis Rodríguez Zapatero.

Sardà, amb Jorge Javier Vázquez, durant el programa (Telecinco.es)
Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 Bernat Sabater, L'H, 09/04/2010 - 11:53

El Sardà a qui votarà? Al Montilla? No hase falta que me dises nada más.

#61 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/04/2010 - 21:03

Muy adecuado el nombre del programa, Sálvame, para que a Sardá se le ablande el corazón y nos diga que votará al Cordobés
de la inmersión lingüiistica.
De poco le servirá. Huele a cadáver político.

#60 francesc, terrassa, 08/04/2010 - 11:20

Per què cada dia que passa Sardà s'assembla cada vegada més al Boadella. El procés d'embogiment és imparable per als fanàtics sociates.

#59 Gemma, Lleida, 07/04/2010 - 23:22

Un trio tripartit "fantàstic": El Sardà, la Esteban i el Montilla. Esperem que a les properes eleccions el país voti al Mas i recuperem la dignitat d'una vegada. No sé si es pot aguantar gaire més tanta i tanta grisor que Catalunya no va votar.

#58 Ramon, Barcelona, 07/04/2010 - 22:57

Segur, que el Pozí és nacionalista i independentista. Seguríssim. Perquè és espanyol. I els espanyols són tots, sense excepció, nacionalistes i independentistes. Tots es pensen que Espanya és una nació i tots volen que Espanya tingui estat propi.