Publicitat
Comunicació · 4 d'Abril de 2013. 16:48h.

Xiulada a Catalunya Ràdio

Treballadors de l'emissora es mobilitzen en suport dels corresponsals

Xiulada a Catalunya Ràdio

Una imatge de la protesta

Els treballadors de Catalunya Ràdio han fet una aturada a les tres de la tarda en suport a la trentena de corresponsals que a partir de l'1 de maig deixaran de treballar a les diferents emissores repartides pel territori. L'acció ha buidat les redaccions d'informatius i de programes.

Els empleats de la cadena pública han sortit al carrer i han fet una xiulada de protesta en suport a aquest grup de col·laboradors. Segons fonts del comitè d'empresa, els membres d'aquest col·lectiu "durant aquests anys han ajudat a construir el model de territorialitat del nostre grup d’emissores".

"Un model únic a nivell català, d’èxit i que ha estat distintiu de la nostra empresa. Aquest model ha permès que totes les parts del territori siguin protagonistes de la informació diària", han afegit.

La direcció de l'empresa va anunciar aquest dimecres un canvi en el model amb l'establiment de nous centres territorials als Pirineus, la Catalunya Central i les Terres de l’Ebre "amb professionals que tindran dedicació plena en demarcacions on fins ara no hi havia periodistes de la plantilla".

La redacció d'informatius, durant la protesta

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 15:38

Sin duda los catalanistas son grandes gestores... Jua, jua, jua,...

#2 Joaquim, Barcelona, 04/04/2013 - 19:24

Endavant amb la protesta. Desemmascarem el Govern, que controla el Consell de la CCMA i prepara EROs a CR i a Tv3 !. Prou polítiques de l'aliança CiU-PP !

#1 spanish, Madrid, 04/04/2013 - 18:48

que la cierren

#1.1 Faithless, Barcelona, 04/04/2013 - 19:43

Això és el que voldríeu tots els espanyolets; però us fotreu. La ràdio en català té una salut de ferro.

#1.2 Albert, Independència, 04/04/2013 - 23:11

#1

Què més voldries... com bé han dit tenim ràdio en català per anys i no t'agrada no l'escoltis.. clar des de Madriz capital d'EJPANYA no se sent ( a no sé que siguis massoca i l'escolties via internet o apps) apa que m'en vaig a escoltar la ràdio amb la meva LLENGUA.