Publicitat
Comunicació · 14 de Setembre de 2017. 20:49h.

Xiulets a La Vanguardia pel seu paper durant el procés

Màrius Carol: "si no els agrada que la deixin de comprar"

Xiulets a La Vanguardia pel seu paper durant el procés

Màrius Carol, Francesc de Carreras i Josep Piqué

El director de La Vanguardia, Màrius Carol, ha hagut de sentir alguns xiulets i rialles sarcàstiques quan ha defensat el paper d'aquest diari durant el procés, en l'acte de presentació del llibre "Escucha CataluñaEscucha España" de Juan-José López Burniol, Josep Piqué, Josep Borrell i Francesc de Carreras.  L'esdeveniment ha tingut lloc a la Casa del Llibre, a la Rambla Catalunya de Barcelona. 

En el torn de preguntes ha sortit en defensa del diari i ha afirmat que "no es pot ser neutral, però es pot ser honest". Carol ha manifestat que La Vanguardia va "pel carrer central" i això fa que rebi crítiques d'independentistes i d'unionistes. El comentari ha estat rebut amb crítiques i el director ha replicat que "si no els agrada La Vanguardia que la deixin de comprar". L'editor, Javier de Godó, estava assegut a primera fila juntament amb altres personalitats, com José Montilla, Miquel Iceta, Pere Navarro, Higini Clotas i Amancio López.

Màrius Carol s'ha preguntat també sobre el paper dels mitjans públics i privats i ha demanat si "després de cada elecció cal canviar el director, el cap d'informatius i el presentador". "Els mitjans públics són prou transversals?", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#23 Cat Show 3%, Bcn, 15/09/2017 - 18:54

Al Carol los de la rauxa de ERC/cup lo tienen atragantado ya le llaman botifler. Cosas veredes amigo Sancho !!

#22 Lo Tremendo, La Figuera, 15/09/2017 - 12:30

Ahora que Maza dice que soy un"abducido" (insulto legal) y me amenaza, veo que esos tipos quieren que les "escuche". Mira que los he leido. Sus libros, sus artículos, sus entrevistas.... hasta alguno me dio clases cuando el (no yo) era comunista. Ahora solo ejerce de doctrinario español. Cuestion de servicios prestados. Ya no me adoctrinais.

#21 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/09/2017 - 10:50

Si no la compran, buen hombre. La compra la generalitat (només la edició en català, of course) para repartirla en organismos oficiales, etc...

#20 Kropotkin, Vic, 15/09/2017 - 10:40

Marius: Gracias por el consejo, pero yo ya hace decadas que lo empece a hacer y ya no lo he dejado de hacer... Jua, jua, jua,...

#19 modium, Moià, 15/09/2017 - 10:06

Tots els diaris poden posar el què creguin convenient, però la vanguardia des de fa mot de temps s´ha convertit en un diari espanyolista i anti independentista. El què hauria de passar com diu el Carol, és que tots els particulars, bars, etc. que el compren deixin de fer-ho, a veure si ho fan d´una vegada.

#19.1 pepe.----, andorra, 15/09/2017 - 14:39

como bien decía maquiavelo, hay q tomar partido siempre, el nadar entre dos aguas siempre te hacer ver como enemigo el q toma este tipo de actitudes de hoy soy separata y mañana lo contrario, así es normal q a LV le pase esto, q intenta contentar a todos y al final todos se enfada con ellos. Igual q el PSC o ahora Colau, no aprenden.