La periodista de Catalunya Ràdio Laura Rosel critica que doni explicacions a "una ràdio privada"

Zasca a Borràs

La presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, ha aprofitat l'entrevista a Pau Juvillà per criticar que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, donés explicacions sobre el cas de l'exdiputat de la CUP a RAC-1.

Rosel veu "curiós que les primeres explicacions que dóna la presidenta de la segona institució del país les faci a una ràdio privada i no al Parlament". La periodista ha afegit que la presidenta hauria d'explicar-se "responent a les preguntes de tots els grups parlamentaris".

"A RAC-1 sí que ha anat a parlar", ha afegit després que Pau Juvillà ha explicat que encara no havia parlat amb Laura Borràs després que se li hagi retirat l'acta de diputat. "A això ja no li puc dir res, senyora Rosel", ha assenyalat Juvillà.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 09/02/2022 - 16:36

Laura Rosel ho diu amb un punt de enveja, però te raó, Laura Borràs ha de donar explicacions en el parlament, no a la ràdio.

#5 Pepe, Barcelona, 08/02/2022 - 12:44

Qué día dejarán de existir los medios de comunicación públicos?
Ya va siendo hora...

#4 Pepe, Barcelona, 08/02/2022 - 12:43

Borràs y Rosel: tanto monta, monta tanto.

#3 Vigatano, Vic, 08/02/2022 - 11:12

La Borràs dando clases! Recuerdo a una compañera de trabajo que me dijo "els polítics catalans no són com els espanyols, són molt millors!" No le volveré a sacar el tema para no dejarla en ridículo, como siempre pasa con ell@s. Luego se enfadan y me dejan de llamar para ir a hacer las cervezas! Hay que sobrevivir.....

#2 Tonet de Cafarnaüm, Manlleu, 08/02/2022 - 10:32

Com que les casualitats no existeixen, suposo que Borràs va anar a RAC1 perquè a CATRadio hi ha el Gordillo que és d’ERC i devia tenir por d’alguna emboscada. En canvi, a RAC1, com que JxCat controla la secretaria de difusió, ergo, les subvencions, devia pensar que ‘jugava a casa’. Així funciona Catalunya…