Comunicació · 16 de Gener de 2023. 13:56h.

Zasca a Rufián pel Polònia

Samanta Villar: "Toni Soler és amic vostre, no?"

Zasca a Rufián pel Polònia

La periodista Samanta Villar a retret Gabriel Rufián que el presentador i productor Toni Soler sigui "amic vostre". Ho ha fet en una entrevista a La fábrica de Rufián després que el portaveu d'Esquerra a Madrid hagi opinat que el programa Polònia de TV3 és "motiu d'orgull" pels catalans.

"Però el fa Toni Soler, que és col·lega vostre. On va el business? Qui s'emporta els diners? Que es riguin de nosaltres, mentre els diners estiguin entre amics...", ha exposat la directora i presentadora d'A media mañana de RNE.

També ha lamentat que TV3 no hagi comptat mai amb Jordi Évole de presentador i ha subratllat que "ens coneixem des de fa temps i som amics". "Encara no té un programa a TV3, oi? El millor periodista d'Espanya, ho ha provat diferents cops. No és normal que, en un país tan petit com Catalunya, a un periodista així no se li doni un programa", ha exposat.

Finalment, Samanta Villar ha dit que "els equips de govern solen donar el negoci dels programes de televisió a les seves productores amigues i et garanteixes que no serà necessari aixecar el telèfon per a queixar-te" ja estaran "en la teva línia ideològica". "Això passa en TV3, TVE i en totes les cadenes públiques", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Pestenegra, Illiberri, 17/01/2023 - 21:27

Repugnante xarnego genufkexo.....cuanto honor hace a su apellido

#12 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 17/01/2023 - 14:31

Polonia es "motivo de orgullo" para los catalanes. De orgullo .."y satisfacción", vamos, y Jordi Évole el mejor periodista. Lo que uno se entera. Desde la Fábrica pontifica Rufián, para que luego digan que nunca ha pisado una. Habla -sin peto- como si le diera penilla el resto de españoles. Samanta, Jordi, lo fácil que es tener un programa.

#11 ElBarselono, TARRASA, 17/01/2023 - 10:35

Cuando dice 'en un país tan pequeño' supongo que se refiera a Ca n'Anglada

#10 no soy nadie, ESPLUGUES DE LLOBREGAT, 16/01/2023 - 19:57

¿Y a este vago qué mas le da lo que diga esta señora? Ya tiene la vida resuelta y nadie lo va a parar por la calle para darle las dos hostias que se merece y no llamo a la violencia. No quiero.

#9 manu, bouboule, 16/01/2023 - 19:30

¿Quién se lleva el dinero? el ejemplo del que dijo en 2015 Gabriel Rufián: "En 18 meses dejaré mi escaño para regresar a la República Catalana No digo nada pero sigue presente en 2023 en Madrid, Si no hay pequeños beneficios, seguro que hay grandes especuladores.rufián recibe Sueldo Anual 126.582,68