Publicitat

Un catedràtic li replica que "és una mentida" afirmar que l'Estat espanyol es nega a rescatar immigrants

Zasca a Wagensberg

El catedràtic de ciència política de la Universitat de Barcelona Pere Vilanova ha retret al diputat d'Esquerra Ruben Wagensberg que durant la tertúlia d'El món a RAC1 hagi acusat l'Estat espanyol de negar ajuts als immigrants que arriben en pastera a la frontera sud.

Wagensberg ha dit que "celebrem que Brussel·les elimina una mica les limitacions en qüestions d'asil i donen acollida a tothom qui la necessiti, però es contraposa una mica amb la poca resposta que hi ha habitualment amb tota aquella gent que considerem que formi part d'un nosaltres".

"I a vegades, amb fronteres que tenim molt més properes com és el cas de la frontera sud en el cas de l'Estat espanyol on fa anys que, a través dels nostres mòbils i de les televisions, veiem a moltíssimes persones enfonsar-se directament i que no tothom té l'oportunitat de ser rescatat", ha afegit.

Vilanova ha manifestat que "m'incomoda una mica" que Ruben Wagensberg "hagi aconseguit arribar a mencionar que l'Estat espanyol a la frontera sud nega a la gent que arriba en pasteres la possibilitat de ser rescatada. Això és una tonteria i, sobretot, és una mentida".

Finalment, el catedràtic ha assenyalat que "la quantitat de gent rescatada i després portada a terra seguint uns protocols basats en xifres reals... procuraria deixar les coses una mica netes pel que fa a la realitat dels fets".

33257-vila.jpg

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Monte de los Vagos, Barna, 01/03/2022 - 13:09

El Wagensberg aquest no sap que l'estat espanyols no sols rescata inmigrants al Meditarrà, fins els va a recollir just quan surten de la costa d'Africa.

#12 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 01/03/2022 - 10:41

Aquet parrac tot el día fent colpisme. I roban.

#11 Vigatano, Vic, 01/03/2022 - 07:16

Ellos mienten, la borregada cree

#10 Llop Hammer, Barce-ona, 01/03/2022 - 04:46

La criatura tine que comer caliente y si tiene que mentir, difamar o calumniar, solo hace falta acercarle a la napia el plato de escudella para que cante como un mirlo; total, tampoco es que se le pueda pedir ética a un lazi.

#9 Patumeiro, Sant Patumet, 01/03/2022 - 00:19

Bueno ser lazi y embustero-manipulador, ya son sinonimos. Ya solo hay q ver por donde pasa su estela, lo enmerdan todo.