Publicitat
Comunicació · 1 d'Agost de 2019. 11:58h.

Zasca de La Vanguardia a Torra

El diari retreu al president "alimentar teories conspiradores" sobre els atemptats

Zasca de La Vanguardia a Torra

La Vanguardia retreu al president de la Generalitat, Quim Torra, "alimentar teories conspiradores" per vincular en un tuit els atemptats amb el CNI després que el diari digital Público afirmés que els serveis secrets sabien quines activitats farien els terroristes abans dels atemptats i, malgrat això, no van actuar.

El diari del grup Godó exposa en el seu editorial que "als polítics, especialment si exerceixen càrrecs d'alta responsabilitat, cal demanar-los que abans d'alimentar teories conspiradores confirmin el que surt publicat i consultin els seus propis cossos policials sobre la realitat dels fets".

91487-76050-torracni.jpg

També recorda que han publicat un seguit d'informacions per evidenciar que "els fets eren diferents de com s'havien publicat" i, en aquest sentit, subratlla que els reportatges d'aquesta setmana "evidencien la dubtosa veracitat de les informacions referides". És per això, que també exigeix als mitjans de comunicació "l'aplicació d'un dels principis bàsics del periodisme: la comprovació d'una informació abans de fer-la pública".

En aquest sentit, demana que "si alguna cosa ha de prevaldre aquests dies previs al segon aniversari dels atemptats, és la serenitat, l'assossec, la responsabilitat i la despolitització". "A la justícia cal deixar-li fer la feina amb rigor i amb l'anàlisi de totes les proves aportades per la policia", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Galba, Barcelona, 01/08/2019 - 19:50

Aqui hi ha hagut una confusió. Torra no es el intel.lectual brutal sino l'imbecil tota.

#11 Neferu, Barcelona, 01/08/2019 - 19:22

Cualquier noticia que venga de la pluma de Público , el diario Podemita , me lo paso por el arco. No sabía ni que existía tal diario pero, después de leer sobre sus fundadores , su director y demás intrigantes en la sombra....lo dicho: por el arco.

#9 Enric, Barcelona, 01/08/2019 - 16:17

Publico: el panfleto de roures que forma parte de las cloacas de la generalitat.

#8 Yo, Tres Cantos, 01/08/2019 - 15:32

Qué raro, qué están tramando los convergentes de siempre con Pujol por detrás, se observan extrañas movidas

#7 Veciana, Barcelona, 01/08/2019 - 15:29

El mosso me recuerda al predicador de "El jinete pálido" ,por ese sombrero tan ridículo que le hacen llevar al pobre hombre.