Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2017. 10:13h.

'Zasca' de Sanchis a Ferreras

El director de TV3 admet que és independentista

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha defensat la seva imparcialitat al capdavant de la televisió pública en una entrevista al programa "Al Rojo Vivo" de La Sexta i ha qüestionat que el presentador Antonio García Ferreras li demanés si era independentista tot i que finalment ha admès que si.

García Ferreras li ha preguntat a Sanchis, en un moment donat de l'entrevista que girava entorn de la intervenció sobre els mitjans públics catalans si s'aplica l'article 155, si era independentista: "És vostè independentista? Tothom diu que sí, però jo l'hi pregunto a vostè..."

Sanchis li ha replicat: "personalment, això importa massa? Això importa a l'hora d'exercir un treball professional que sigui digne i honest? Li pregunta vostè a algú si és partidari de la unitat d'Espanya per funcionar? Li pregunta al director de TVE o del centre de Sant Cugat si és espanyol o unionista per poder funcionar de forma responsable?"

"Jo em sotmeto al control del Comitè d'Empresa, al Consell de la Corporació, al Parlament de Catalunya, al comitè professional de TV3 i als controls que calguin i ningú, mai, m'ha preguntat què pensava. Si m'ho pregunta, li ho dic: ho sóc. Poso sobre aquest sentiment i aquesta sensibilitat tota l'honestedat professional de la qual sóc capaç", ha finalitzat.

Antonio García Ferreras i Vicent Sanchis, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#30 Javier, girona, 25/10/2017 - 18:09

Pero es que usted está puesto ahí por sus ideas principalmente, no por sus meritos profesionales, le han puesto ahí por ser separatista y para que contribuya desde TV3, un medio publico, de todos, al separatismo. Usted no ha caido del cielo y ha descubierto que es separatista por casualidad.

#30.1 Jesús, Murcia, 26/10/2017 - 10:25

Del mismo modo que al frente de TVE no han puesto a ningún independentista , podemita, socialista, o ecologista, sino a alguien vinculado al PP. Y creo que hay muchísimas más protestas por manipulación entre los empleados de TVE que entre los de TV3. Menos hipocresia, que todas las teles públicas son iguales y no se las interviene.

#29 Pregunta, Capetown del Llobregat, 25/10/2017 - 17:42

Aixó de zasca, en català deu voler dir un moc?.

#29.1 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 25/10/2017 - 22:33

O clatellada...

#28 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 25/10/2017 - 16:41

La Fiscalia Anticorrupció ha assegurat aquest dimarts a l'Audiència Nacional, tribunal encarregat de jutjar els 37 acusats dels primer anys de la trama Gürtel, que després d'un any de judici ha quedat "plenament i aclaparadora" acreditat que els papers de Bárcenas feien referència a la "caixa B" del PP. Però els jordis a la presó...

#27 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 25/10/2017 - 16:21

Anonymous ha fet caure el web de la Casa Reial aquesta nit en el marc de l'"operació Catalunya" encetada pel grup hacker. Els hackers ja van fer caure aquest dilluns el lloc web del Centre Nacional Intel·ligència espanyol (CNI) durant una hora. També van fer caure la Fundación Francisco Franco. Saben el que es fan...

#26 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 25/10/2017 - 16:14

L’obligació de la UE respecte del dret dels pobles i de la carta de les Nacions Unides no inclou també el respecte al dret d’autodeterminació dels pobles? El dret de la UE preveu de sancionar ciutadans de la Unió que defensen simultàniament la independència de la seva regió i la continuïtat de la seva pertinença a la UE?

Bardo Fassbende