Publicitat
Comunicació · 9 d'Octubre de 2018. 14:53h.

'Zasca' de SCC a TV3

Xavier Graset vincula l'entitat amb Vox i li recorden l'entrevista al "gran reserva" de Terra Lliure

El vicepresident de Societat Civil Catalana, Álex Ramos, ha estat convidat al Més 3/24 amb motiu del primer aniversari de la manifestació unionista del 8 d'octubre del 2017. El presentador del programa, Xavier Graset, ha aprofitat la presència de Ramos per vincular SCC amb Vox i l'extrema dreta.

Ramos li ha recordat aleshores la seva entrevista a Carles Sastre, membre de Terra Lliure condemnat per assassinat a qui Graset va presentar com un "gran reserva" de l'independentisme. Això no ha agradat al presentador, que després d'intentar justificar-se, ha convidat Ramos als consells de redacció de TV3 per escollir els temes a tractar.

Graset ha suggerit d'inici una "amistat" de SCC amb Vox i ha apuntat que "la gènesi de Societat Civil Catalana ... el senyor Santiago Abascal, Ariadna Hernández van estar en el seu acte fundacional...". "No sé si van estar en l'acte fundacional. Jo no ho recordo", ha replicat Ramos, però Graset ha remarcat que "hi eren".

"A la nostra junta no hi ha ningú d'aquest partit. Seria el mateix que dir que tots els independentistes són terroristes perquè aquí vau convidar Carles Sastre i el vau considerar un patriota de pota negra, quan va ser un terrorista que va estar 24 anys a la presó per posar una bomba al pit a una persona que va morir...", ha replicat el dirigent de SCC.

El periodista ha recordat aleshores que Sastre "es va presentar a les llistes de la CUP quan ja feia onze anys que no estava a la presó. Havia signat un manifest exigint a Artur Mas que fes un pas al costat i per això el vam entrevistar". "Jo no sóc jutge ni fiscal! Si és un senyor que està amb els papers en regla, l'entrevisto", ha afegit.

"No es pot considerar a tots els independentistes com a terroristes perquè considerin com a independentista pota negra a aquesta persona amb aquest passat. Nosaltres no tenim cap vinculació amb aquest partit", ha insistit Ramos, en referència a Vox. "Si vostè vol, us convidem als consells de redacció perquè ens digui a qui hem de convidar i a qui no", ha replicat Graset, molest.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#31 Jordi BR, L'H, 10/10/2018 - 11:18

Cuanto hipocrita tachando de ultraderecha a flamencos, y cuando la tienen en casa y C's y PP incluso no la critican porque se disputan sus votos callan de forma lamentable.

Señores, o llaman a VOX por su nombre o asumen lo que son

#31.1 pepe, andorra, 10/10/2018 - 12:55

Si estar orgulloso de ser español es ser de ultraderecha, si pretender, como hacen en Andorra, q no entre nadie como pedro por su casa y q venga con papeles, si pretender q España no sea la Seguridad Social del mundo, si pretender q todo el mundo por igual cumpla con los jueces y sus sentencias es ser de ultraderecha, yo soy de ultraderecha.

#31.2 pepe, andorra, 10/10/2018 - 12:57

si pretender q las autonomias no nos asfixien y desaparezcan y asi poder tener unas pensiones y una sanidad digna, es ser ultraderechista, yo lo soy; si pretender q el separatismo desaparezca democraticamente es ser de ultraderecha, yo lo soy, si pretender q no existan villarejos q vendan expedientes al separatismo es ser ultraderechista, yo lo soy

#31.3 pepe, andorra, 10/10/2018 - 13:15

pero la realidad es q los verdaderos ultraderechistas son los separatas, vascos y catalanes, hijos del carlismo mas recalcitrante y oscuro, la ultraderecha como tal, dejo de existir en España el dia de la matanza de atocha, alla por los 70, desde ese momento, ultra es todo aquello q se opone al regimen actual de politicos cleptomanos.

#31.4 Jordi br, L'h, 10/10/2018 - 15:27

Sr ultraderechista, te has superado, me dices como hacer desaparecer a mas de 2 millones de personas independentistas de forma democratica? Y entiendo q te parece fantastico que las victimas de violencia de género queden desprotegidas te parece fantástico....porque esto lo dice Vox

#30 OVNI, ELX, 10/10/2018 - 10:13

El 21-D l’independentisme va aconseguir la majoria absoluta en escons. Pablo Llarena ha acabat alterant la majoria independentista al parlament aconseguida a les urnes aplicant il·legalment l’article 384 bis de la llei d’enjudiciament criminal pensada per a investigats per terrorisme i bandes criminals.

#30.1 Josep, Lleida, 10/10/2018 - 11:33

El juez Llarena no, pezqueñin, han sido los presos i los huidos por no dejar su escaño i dejar paso a otros. Pero aqui en ESPAÑA, nadie deja el sillon. Lo pillas ????

#30.2 pepe, andorra, 10/10/2018 - 13:16

y quien leches eres tu para decir q tal o cual articulo se ha aplicado ilegal o legalmente? para eso estan los jueces y los correspondientes recursos. Q os penseis q otros hacen lo mismo q vosotros no quiere decir q sea cierto. Los separatas si q aplicais ilegalmente la ley de inmersion linguistica, q por eso su redacatado es tan ambiguo

#29 Masias , Mis posaderas , 10/10/2018 - 09:18

Valls e Inés en Sant Jaume, y Albert en La Moncloa.

Su primera misión : desasnar Catalunya con la ley en la mano.

#29.1 RA, ra, 10/10/2018 - 11:14

Me encanta el verbo DESASNAR

#28 zeppelin74, bcn, 10/10/2018 - 08:54

"Puigdemont suspendió la DUI sin la oferta de mediación que alegó
El 'expresident' aseguró haber recibido una llamada que nunca existió para frenar la declaración de independencia" .
Sortirà aquesta notíca a TV3%?

#27 Sarah, Tabàrnia, 10/10/2018 - 08:19

Luego os quejaréis que no invitan a Unionistas. Pero si se atreven a incomodar al pobre periodista ¿cómo van a invitarles? Son una panda de maleducados. No pateixis, Graset, la teva entrevista a Carles Sastre era justificadíssima, així com el teu qualificatiu de porc de pota negra. Aixxx perdó... de gran reserva!

#27.1 pepe, andorra, 10/10/2018 - 13:21

no veo unionistas, veo españoles, los unionistas son los irlandeses leaalistas al Reino unido, muy mal el usar palabros de neolengua separata, aunque con decir no separatas ya es suficiente a mi modesto entender, lo de unionista fuera del contexto irlandes, no es mas q neolengua separata.