Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2009. 22:08h.

'Zero' tanca i passa a internet

Les dificultats econòmiques han obligat la revista a prendre aquesta decisió

'Zero' tanca i passa a internet

Una de les portades de 'Zero' amb més impacte va ser la que anunciava la condició d'homosexual d'un tinent coronel de l'exèrcit espanyol

La revista Zero, especialitzada en el tractament del món gai, tancarà i es convertirà en una publicació a Internet, segons informa el diari El Mundo. Aquestes decisions s'han pres per la difícil situació econòmica de la publicació.

Zero té una antiguitat d'onze anys, i ara, segons ha declarat el director de la revista, Miguel Ángel López, "el rebuig dels bancs, la crisi de publicitat i la general ens fan impossible mantenir un mitjà com aquest, amb una plantilla de 16 treballadors fixos ".

L'empresa editora, Zero Press, es troba en concurs de creditors i intervinguda per un administrador judicial després de presentar suspensió de pagaments.

L'objectiu de la redacció és crear una espècie de cooperativa per editar Zero a Inernet, perquè consideren que el projecte és viable. Està previst que la nova publicació on line es posi en marxa el gener de 2010.

Un comunicat difós per la revista no fa referncia al seu salt a Internet, afirmant simplement que "projecta poder continuar el 2010 amb la seva funció de servei en la forma que determini legalment el concurs de creditors, i segons les circumstàncies i solucions estructurals possibles que el permetin".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 nicolas, barcelona, 21/11/2009 - 18:27

era una revista molt \"madrilenya\".va tornar se un pamflet infumable.Tot i aixi que tanquin revistes siguien del signe que siguin, no es bona

#3 Diderot, Gandesa, 21/11/2009 - 10:42

Ja que vivim en un país socialista que demanin una subvenció, ja que, atesa la temàtica, segur que els hi donen amb l'argument que ens beneficia a tots.

#2 Tombuctú, Valencia, 21/11/2009 - 00:46

Toda la información sobre FE de las JONS en PATRIA SINDICALISTA.
http://www.patriasindicalista.es(

#1 Pablito, Barcelona, 20/11/2009 - 23:37

Es que no la llegien ni ells